Noah Cyrus, cu sânii la vedere pe scenă! Fanii au rămas mască

Noah Cyrus (24 de ani) a făcut furori la un concert pe care l-a susținut recent în Sao Paulo, Brazilia. Artista americană a urcat pe scenă îmbrăcată într-o rochie extrem de transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii goi.

Noah Cyrus a cântat într-o rochie transparentă, la un concert din Brazilia
Noah Cyrus a cântat într-o rochie transparentă (Foto: Profimedia)

Sora mai mică a lui Miley Cyrus a părut că este aproape goală în ținuta bej, iar materialul fluid i-a scos în evidență formele voluptoase, spre deliciul admiratorilor prezenți la eveniment. Noah Cyrus, care deține o avere de 3 milioane de dolari, este adepta acestor apariții extrem de sexy. Bruneta adoră să fie în centrul atenției și nu poartă sutien nici măcar în public.

Noah Cyrus se iubește cu creatorul de modă Pinkus

În prezent, Noah Cyrus este logodită cu designerul Pinkus. De multe ori, ea poartă haine create chiar de partenerul ei de viață. Cei doi sunt împreună din 2022 și au planuri de nuntă, potrivit apropiaților.

Cântăreața a fost mereu foarte sinceră când a venit vorba de viața ei personală. Ea a discutat în trecut despre modul în care o relație i-a alimentat lupta cu abuzul de substanțe. Noah a reflectat asupra perioadei întunecate din viața ei în timpul unui interviu cu Billboard în mai 2022, menționând că problemele s-au accentuat în timpul pandemiei de COVID-19. „Eram într-adevăr atât de îndrăgostită de această persoană, dar eram amândoi atât de absorbiți de abuzul de substanțe și, de asemenea, eram în mijlocul unei pandemii”, a spus Cyrus, adăugând că se simțea „singuratică și plictisită”, în timpul carantinei. Deși Cyrus nu a numit persoana, este clar că se referea la relația ei cu rapperul Lil Xan (pe numele lui real Diego Leanos), cu care s-a iubit începând cu 2018. Noah Cyrus a mai spus că a început să folosească Xanax când avea 18 ani, parțial , din cauza influenței iubitului ei de atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net