Miley Cyrus, topless în fața a milioane de oameni! Totul, provocat de o defecțiune a garderobei

1 ianuarie 2022

Actrița Hannah Montana, Miley Cyrus, a experimentat cea mai jenantă defecțiune a garderobei în timp ce se afla pe scenă, în ajunul Anului Nou, în fața a milioane de oameni.

image
Miley Cyrus a fost protagonista unui moment controversat Sursă foto: Profimedia

Miley Cyrus a suferit o defecțiune a garderobei în noaptea de Revelion, care a lăsat-o accidental topless pe scenă.

Plină de strălucire, glamour și cea mai incomodă defecțiune a garderobei din întregul an, petrecerea de Anul Nou a fost transmisă în direct de la Miami, în Florida, America, vineri seară.

Miley, în vârstă de 29 de ani, care a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul lui Hannah Montana pe Disney Channel, cânta hit-ul ei Party In The USA când lucrurile au luat o turnură neașteptată. 

La câteva momente după ce ceasul a bătut miezul nopții și întreaga Florida a întâmpinat anul 2022, bluza lui Miley s-a desfăcut și a experimentat cea mai mare defecțiune a garderobei – în direct pe scenă și transmisă în întreaga lume.

Îmbrăcând un top argintiu dintr-un material de zale, Miley a combinat topul revelator cu o fustă mini asortată, care a lăsat puțin imaginației.

Arătându-și fizicul tonifiat, Miley a dansat în timp ce a cântat în fața unei mase de oameni, neștiind ce era pe cale să se întâmple. În timp ce cânta melodia ei de succes, și-a dat seama că bluza i-a căzut când curelele s-au desfășurat și a fost forțată să o prindă rapid. 

După ce și-a prins topul, ea a ieșit de pe scenă, în timp ce cântăreții ei au continuat cântecul. La scurt timp, ea a revenit cu o ținută nouă și gata să continue specatcolul, în aplauzele fanilor. 

image
Miley Cyrus a purtat o vestimenație provocatoare de Revelion Sursă foto: Gettyimages

Fanii s-au grăbit să apeleze la rețelele de socializare pentru a detalia momentul în care incidentul s-a întâmplat, unul dintre ei spunând: „Bluza lui Miley Cyrus tocmai a căzut și ea cântă. 2022 va fi un an bun pentru toți”.

Miley Cyrus s-a despărțit de soț în 2020 după un mariaj-fulger

Miley Cyrus s-a despărțit de Liam Hemsworth, vara trecută, la numai 7 luni după ce s-au căsătorit. Cei doi s-au cunoscut în timp ce au jucat ca îndrăgostiţi în filmul “Ultimul cântec”, în 2010. De atunci a început povestea lor de iubire cu multe despărţiri şi împăcări.

Când s-au căsătorit, la 23 decembrie 2019, au luat prin surprindere pe toată lumea. La fel de mult au şocat publicul când au anunţat că se despart.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg