Miley Cyrus: ÔÇŁNu mai beau, nu m─â mai droghez!ÔÇŁ De ce s-a l─âsat de vicii vedeta

image
Miley Cyrus a fumat marijuana mul╚Ťi aniFoto: Getty Images

Miley Cyrus a declarat recent: ÔÇŁNu mai beau, nu m─â mai droghezÔÇŁ. Ea a decis s─â fac─â acest lucru dup─â o opera╚Ťie.

C├ónt─ârea┼úa ┼či actri┼úa Miley Cyrus (27 de ani) a m─ârturisit recent: ÔÇŁNu mai beau, nu m─â mai droghezÔÇŁ. E a recunoscut c─â a b─âut ╚Öi s-a drogat mul╚Ťi ani. Ea se jur─â, ├«ns─â, c─â de ╚Öase luni s-a l─âsat complet de vicii. Ea zice c─â a ajuns s─â bea ╚Öi s─â fumeze marijuana pentru c─â a cunoscut celebritatea mult prea devreme, incarn├ónd-o pe Hannah Montana, pentru Canalul TV Disney, de la 14 ani. ├Än noiembrie, dup─â ce a suferit o interven╚Ťie chirurgical─â ├«n cavitatea bucal─â, vedeta cu averea de 160 de milioane de dolari a decis s─â aib─â grij─â de s─ân─âtatea ei.

Miley Cyrus, c─âsnicie de 229 de zile. Cele mai scurte mariaje ale vedetelor de la Hollywood

Miley Cyrus s-a măritat în secret!

Miley Cyrus s-a desp─âr╚Ťit de so╚Ť vara trecut─â

Miley Cyrus s-a desp─âr╚Ťit de Liam Hemsworth, vara trecut─â, la numai 7 luni dup─â ce s-au c─âs─âtorit. Cei doi s-au cunoscut ├«n timp ce au jucat ca ├«ndr─âgosti┼úi ├«n filmul ÔÇťUltimul c├óntecÔÇŁ, ├«n 2010. De atunci a ├«nceput povestea lor de iubire cu multe desp─âr┼úiri ┼či ├«mp─âc─âri. C├ónd s-au c─âs─âtorit, la 23 decembrie, anul trecut, au luat prin surprindere pe toat─â lumea. La fel de mult au ┼čocat publicul c├ónd au anun┼úat c─â se despart. Miley Cyrus a ╚Öocat pe toat─â lumea cu o declara╚Ťie recent─â ÔÇŁNu mai beau, nu m─â mai droghez!ÔÇŁ

interior 1583876 1920 jpg
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
image png
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
bote bal contesa JPG
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan