Jador, la cuțite cu Andreea Bălan. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi: „M-a luat la gură”

Jador și Andreea Bălan au devenit, la un moment dat, un subiect controversat în spațiul public. Anul trecut, cei doi au fost surprinși în ipostaze amoroase, însă acum, artistul se pare că nu mai vrea să audă de ea. Ce s-a întâmplat între cei doi. 

Jador, la cuțite cu Andreea Bălan
Jador, la cuțite cu Andreea Bălan

„M-am certat cu ea la un concert”

De curând, în cadrul unui interviu, Jador a explicat că nu mai vrea să aibă de a face vreodată cu Andreea Bălan, însă nici ea cu el. Cântărețul a dezvăluit că a avut un conflict cu artista, chiar în cadrul unui concert.

În podcastul lui Bogdan Mocanu, Jador a făcut mai multe mărturisiri despre viața sa personală, dar și despre colegii săi de breaslă. Printre altele, manelistul a declarat că nu o mai are la suflet pe Andreea Bălan, întrucât ar fi avut o altercație cu ea, înaintea un concert.

Subiectul a venit în urma unei provocări pe care Bogdan Mocanu i-a adus-o lui Jador. Ei bine, cântărețul a fost nevoit să dea „Smash” sau „Pass” vedetelor din lumea mondenă, printre care și Andreea Bălan. El i-a dat un mare „Pass” și a ținut să precizeze că nu o mai apreciază pe blondina cu care, în trecut, era surprins în gesturi tandre. Se pare că Jador s-a arătat deranjat de atitudinea artistei, înainte de a urca pe scena unui concert.

Jador: „Îi dau PASS Andreei Bălan. Știe ea de ce”

Bogdan: „Că și-a făcut relație?”

Jador: ”Ce treabă am eu cu relația ei? M-am certat cu ea la un concert. Urma să intru pe scenă și ea m-a luat la gură. Mă certa adică. Nu vreau să zic de ce”

Bogdan: „Te certa, când tocmai ea știe că nu trebuie să intri cu energie negativă pe scenă”

Jador: „Da, foarte urât”, a fost discuția dintre Jador și Bogdan Mocanu, despre Andreea Bălan.

„Mi-aș dori și eu să am o femeie”

Deși s-a despărțit recent de Oana Ciocan, Jador nu și-a pierdut speranța că într-un final își va găsi femeia potrivită. Artistul a mărturisit că își dorește o parteneră care să îl înțeleagă și alături de care să își întemeieze o familie numeroasă. De asemenea, acesta a precizat că nu mai caută să își facă o relație, ci lasă totul în mâinile lui Dumnezeu.

„Eu n-am o problemă, Dumnezeu știe planurile. El știe fiecare fir de păr din cap când cade. El zice  «Înainte ca vorba să îți ajungă pe limbă, Eu știu ce vrei să zici!» Dacă El știe viața mea, știe tot ce se o să se întâmple, înseamnă că El mi-a dat să fac muzică sau el știe, dacă m-oi însura vreodată, mă însor, dacă nu, nu. Îți dai seama că mi-aș dori și eu să am o femeie, care să mă înțeleagă, nu să mă zăpăcească.  Îmi doresc (n.r. și copii) o fată, fete îmi doresc”, a mai adăugat Jador. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net