Jean Paler continuă seria acuzațiilor dure la adresa lui Mihai Bobonete: „Mi-am rupt de la gură 35 de lei, ca să-i ascult glumele cu tentă sexuală! E subcultură!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Actorul Jean Paler (72 de ani) înregistrează un succes uriaș, și în acest sezon estival, în spectacolele de pe Litoral, alături de Maria Dragomiroiu și de Constantin Enceanu. Însă, pe afișele recitalurilor de la teatrele de vară nu figurează și numele lui Mihai Bobonete, din „Las Fierbinți” (PRO TV), deși el umple Sala Palatului de la prima strigare. Jean Paler se declară total împotriva umorului promovat de Mihai Bobonete: „Este subcultură!”, susține el, exclusiv pentru Click!

„Sunt ultimul mohican, din spatele meu nu mai vine nimic!”

Jean Paler este tare dezamăgit că umorul de calitate a dispărut, încet-încet, odată cu trecerea în neființă a marilor actori Jean Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel:

„Din păcate, sunt ultimul mohican, din spatele meu nu mai vine nimic, mă bucur de atenția publicului, și vara asta, pe Litoral. Fac succes, sunt iubit, vine lumea la mine, ca să facem poze împreună, zici că am 20 de ani, nu 72!”.

„Ca să faci lumea să râdă nu  trebuie să-ți dai pantalonii jos!”

De ce Mihai Bobonete nu joacă la teatrele de vară, în ciuda succesului uriaș de la București? Iată care ar fi explicația lui Jean Paler:

„Mihai Bobonete nu are spectacole pe litoral. De ce? Păi, el ce lasă în urma lui, ca actor? Vulgaritate, murdărie, glume de prost gust, cu miros și gust amar. Nu oferă spectatorilor nici măcar un gram de cultură, el și ceilalți ca el se încadrează la subcultură.

Cei din generația mea nu eram retarzi, ci reținuți în glumele cu tentă sexuală, acestea pe care Bobonete le promovează acum. Ca să faci lumea să râdă nu trebuie să-ți dai pantalonii jos. La glumele lor râd numai cei de teapa lor”, susține Jean Paler, exclusiv pentru Click!

Scandalizat, după ce a fost la spectacolul lui Mihai Bobonete

Jean Paler susține că își exprimă părerea, privind activitatea artistică a lui Mihai Bobonete, în urma unei triste experiențe trăite la unul dintre spectacolele acestuia:

„Acum 6-7 ani, s-a anunțat un mare spectacol cu Mihai Bobonete, dar și cu alți actori, la Sinaia, unde locuiesc. Am plătit 35 de lei biletul, enorm, mi-am luat de la gură niște bani, din curiozitate, ca să văd ce joacă.

Am rezistat până la final, ca să văd ce se întâmplă cu țara asta, mulți spectatori au părăsit sala, au fost scandalizați. E subcultură! Pe afiș scria foarte mărunt, jos de tot, că e spectacol interzis minorilor, dar cine a mai citit? Era sala plină de puștime, de 13-14 ani, asistau la mizeriile și la vulgaritățile lor, totul era urât, mizerabil, fără finețe”.

„Cei ca el au inteligența limitată”

Actorul Jean Paler refuză categoric să mai meargă la evenimentele unde Mihai Bobonete este cap de afiș:

Nu m-aș mai duce la spectacolele lui Mihai Bobonete, prefer mai degrabă să-mi dau duhul, să îmi spun ultimul cuvânt, și să plec pe lumea cealaltă, decât să mai calc pe acolo.

Sunt atât de multe sinonime, în limba română, există mii de feluri în care poți să faci oamenii să râdă, dar cei ca el au inteligența limitată. Au terminat un institut de Actorie, dar cu ce profesori au învățat nici nu mă așteptam la mai mult din partea lor”, ni s-a mai confesat Jean Paler, exclusiv pentru Click!

”Maria Dragomiroiu m-a ajutat cu bani, sunt ca fratele ei mai mare”

Jean Paler ne-a vorbit însă la superlativ despre marea artistă Maria Dragomiroiu, alături de care joacă în această stagiune estivală, și care de Sf. Maria s-a serbat alături de turiști:

„Maria s-a serbat pe scenă, alături de public. Iar la intrarea în teatrul de vară, ea a ciocnit paharul de șampanie cu turiștii, s-a fotografiat cu toți, este foarte populară. Îi transmit și eu toate gândurile mele bune, viața ei să fie un permanent răsărit de soare.

Suntem împreună pe Litoral de 43 de ani, în aceste spectacole, de atunci sunt prieten cu Maria Dragomiroiu și cu soțul ei, impresarul Bebe Mihu. Au fost mereu aproape de mine, m-au ajutat și cu bani, la greu, când am fost pe patul de spital.

Sunt ca familia mea, mi-au fost alături, la greu, în rest, nimeni din lumea artistică nu m-a căutat. Au fost alături de mine și spiritual, au avut mereu grijă de mine, ca de un frate mai mare”, ne-a mai mărturisit Jean Paler, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adela popescu 3 copii 3 jpg
michele morrone bgdana tancau  jpg
425263845 949068253256551 8480066307094962491 n jpg
Sidonia, alături de Dan Spătaru, solistul care a murit în urmă cu 15 ani jpeg
romina gingasu jpg
vladuta 1 jpg
berecleanu jpg
Banner Alessia
image
actualitate.net
image
actualitate.net