Jorge și fiica sa au apelat la ajutorul psihologului! Care este motivul

Ultima actualizare:

Despre Jorge se știe deja că îi merge bine atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cu toate acestea, artistul nu a reușit să treacă peste traumele din trecut, așa că a apelat la ajutor de specialitate. Atât soția lui Ramona, cât și fiica lor, Ilinca, îl însoțesc la ședințele de hipnoterapie.

Jorge, soția Ramona și copiii Ilinca, David și Karina jpeg

,,Fac în continuare terapie de câțiva ani, atât ședințe la psiholog, cât și hipnoterapie, în ideea de a trece peste diverse traume, dar și pentru a-mi înțelege mai bine gândurile și emoțiile.

Atât eu, cât și Ramona, iar mai nou și Ilinca, facem ședințe de hipnoterapie, e important să îți depășești anumite probleme, limitări, și recomand tuturor celor care trec printr-un impas să facă asta.’’, a declarat artistul pentru viva.ro.

Citește și: Jorge s-a confruntat cu cele mai mari frici la Splash! De ce s-a temut cel mai tare

Trecutul lui Jorge! „Viața mea a fost ca un carusel”

Jorge nu a avut parte în copilărie doar de experiențe plăcute. Acesta a fost victima bullying-ului din cauza numelui său real, George Papagheorghe.

Vezi și: Jorge a supărat-o pe Ramona! „E o chestie medicală, dar ea nu mă crede”

Din familie, artistul are câteva amintiri urate cu tatăl său, care a apelat de mai multe ori la violența domestică.

,,Viața mea a fost ca un carusel, în ultimii ani am început să mă echilibrez și să îmi accept viața așa, cu experiențele avute, care m-au făcut să evoluez. Cred că nimic nu este întâmplător, așa am fost menit să am aceste experiențe, ca să devin omul de azi.

Ascult sfaturi, însă le iau în calcul doar pe cele care mi se potrivesc, cred informațiile doar după ce le verific și nu mai accept niciun reproș până nu verific clar dacă are dreptate sau nu.

Sunt foarte concentrat să fac ceea ce îmi place și ceea ce iubesc; sunt atent la familia mea, să ne dezvoltăm, să îmi ajut copiii să își atingă potențialul maxim. Cred că noi toți venim cu un bagaj emoțional în această viață și trebuie să îl consumăm’’, a mai spus Jorge.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net