La așa ceva nu te-ai fi așteptat! Ce meserie și-a ales soția lui Ionuț Iftimoaie și ce spune marele campion despre asta

#Exclusiv Click!

Soția lui Ionuț Iftimoaie (44 de ani), Maria nu vrea să fie la mâna fostului luptător de K1 atunci când vine vorba de bani. Pe lângă afacerea cu haine pe care o are de ani de zile, frumoasa moldoveanca a terminat recent un curs de micropigmentare sprâncene și buze. Astfel, că în urma celor învățate la curs vrea să pună în aplicare și să mai câștige un ban în plus pe lângă veniturile pe care le obține din vechiul business.

Contactată de Click!, Maria Iftimoaie ne-a mărturisit ce planuri profesionale are în viitorul apropiat:

„Oarecum vreau să mă reprofilez profesional dar afacerea pe care o am cu haine nu o las, dar îmi doresc să fac mai multe în viață. Din luna decembrie o să încep să profesez în acest domeniu la o clinică în Comănești (Bacău – n.r) unde locuim noi. Nu am stabilit încă prețurile dar cred că sprâncenele pe care eu le voi micropigmenta vor fi undeva la 1.000 de lei iar micropigmentarea buzelor în jur de 1.200 de lei. Îmi place ce fac și mă descurc bine, zic eu. Am fost ajutată foarte mult de faptul că am talent la desen. La fel ca și în modă cu rochițele pe care eu le fac pentru doamne și domnișoare”.

Susținere necondiționată

De asemenea, Maria Iftimoaie ne-a mărturisit că se bucură, după aproape douăzeci de ani de relație, de iubirea necondiționată a celebrului său soț cu care are trei copii: pe Nicole Maria, Nicholas Ionuţ şi pe Ioana:

„Ionuț nu spune nimic. Mă susține în tot ceea ce vreau să fac. Este alături de mine, mereu a fost alături de mine. Mă simt o femeie norocoasă și împlinită atunci când mă raportez strict la familia mea”.

Click! spune

Ionuț și Maria Iftimoaie au o familie frumoasă împreună. Sursă: Facebook

Maria și Ionuț Iftimoaie formează una dintre cele mai sudate și echilibrate familii din showbiz-ul românesc. Cei doi locuiesc în Bacău, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe fostul luptător de K1 să accepte proiectele mari ale televiziunilor de renume pentru a participa. După retragerea sa din lumea sportului, Ionuț Iftimoaie s-a dedicat afacerilor, soției dar și celor trei copilași frumoși pe care îi au împreună și pe care îi iubește enorm.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net