Larisa Drăgulescu a făcut avere din OnlyFans. Fosta soție a gimnastului rupe tăcerea: „Am avut diferite job-uri”

Ultima actualizare:

Larisa Drăgulescu a dat lovitura pe plan financiar, după ce a dezvăluit că a agonisit o avere! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu activează pe platforma OnlyFans și câștigă bani frumoși din această ocupație. 

Larisa Drăgulescu / foto: arhiva Click!
Larisa Drăgulescu / foto: arhiva Click!

Nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate faptul că focoasa româncă dedică mult timp activității sale online, care pe lună îi aduce în conturi venituri de ordinul miilor de euro. Din ce altceva a mai făcut vedeta bani, aflați din rândurile de mai jos. 

Larisa Drăgulescu: „Am avut diferite job-uri”

Fosta soție a gimnastului a lucrat foarte mult pentru ca astăzi să-și poată permite orice își dorește. Înainte de activitatea prestată online, Larisa Drăgulescu a lucrat vreme de cinci ani în cluburi, în Dubai și Germania. 

„A fost foarte greu, am lucrat foarte mult și zi și noapte, pot să zic. Am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat foarte mult cu copiii. Altfel nu aș fi putut singură să îmi cresc și copiii și să fac și o mică avere. Am avut diferite job-uri, am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cred că cinci ani în Germania. În România diverse job-uri și pe rețelele de socializare. Îmi aduc o sumă considerabilă, nu știu exact, nici măcar eu nu am calculat. Peste 10.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

„Am câștigat o avere!” 

Într-o altă emisiune televizată, Larisa mărturisea că s-a confruntat cu critici din partea oamenilor, cu ajutorul activității sale din mediul online, a reușit să își crească cei doi copii.

„Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la Biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 41. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă. Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine.

Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă”, a povestit Larisa, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net