Larisa Drăgulescu renunță la discreție și face publică imaginea cu iubitul ei. Cum arată bărbatul căruia i-a oferit un băiețel. FOTO

Larisa Drăgulescu trăiește de ceva timp una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Are un nou iubit care i-a oferit un copil, vedeta devenind mamă pentru a treia oară. Cu toate acestea, până acum puțin timp, fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a ținut „ascuns” partenerul de viață. 

Larisa Drăgulescu și familia ei / foto: Arhiva Click!
Larisa Drăgulescu și familia ei / foto: Arhiva Click!

Recent, Larisa Drăgulescu a decis să facă publică identitatea partenerului său de viață. Cum arată tatăl celui de-al treilea copil al vedetei. 

Cum arată iubitul Larisei Drăgulescu

O lungă perioadă de timp, Larisa Drăgulescu și-a ținut viața personală cât mai ferită de ochii curioșilor. A devenit mamă pentru a treia oară în luna septembrie a anului trecut, iar de atunci ea și iubitul ei traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor. 

În imaginea postată pe Facebook, apare Larisa Drăgulescu în compania iubitului și a fiului lor. Par o familie împlinită, mai ales că fericirea se citește pe chipul lor. 

Iubitul Larisei Drăgulescu / foto: Facebook
Iubitul Larisei Drăgulescu / foto: Facebook

Larisa Drăgulescu: „El lucrează în domeniul IT”

În urmă cu aproape un an, Larisa Drăgulescu vorbea în exclusivitate cu Click! și făcea o serie de declarații despre cum s-a schimbat viața ei de când l-a cunoscut pe bărbatul pe care recent l-a făcut tătic. 

La acea vreme se afla la începutul relației cu el, așa că vedeta nu a oferit mult prea multe detalii. Aflam că erau în perioada de cunoaștere, și cum relația lor a avut o evoluție fericită, au ajuns să formeze o frumoasă familie. 

„Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.

Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, declara Larisa Drăgulescu pentru Click! la începutul anului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net