Lino Golden renunță la burlăcie! Și-a cerut iubita în căsătorie în genunchi! „Este aleasa!”

Ultima actualizare:

Lino Golden și-a prezentat pentru prima oară în public iubita, pe frumoasa Alexandra, în iunie anul trecut. După doar un an de relație, trapperul s-a decis să facă pasul cel mare. Îndrăgostit lulea, Lino și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod cât se poate de romantic.

Pe 5 octombrie, cântăreţul Lino Golden a împlinit 26 de ani, prilej cu care a organizat o petrecere aniversară. Artistul a decis să facă pasul cel mare la doar 26 de ani, și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita în căsătorie, pe frumoasa Alexandra.

Momentul a fost unul surpriză pentru tânăra care a fost dusă pe ringul de dans, acolo unde Lino Golden s-a așezat în genunchi în fața ei și i-a dat inelul. Alexandra a fost complet surprinsă de cererea în căsătorie, tinerei nevenindu-i să creadă!

Cu lacrimi în ochi, tânăra a spus cel mai frumos „Da!”din viața ei.

Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. O mie de cuvinte nu valorează nimic și voiam să îți zic dacă vrei să fii soția mea?”, a fost declarația de dragoste pe care i-a făcut-o, în genunchi, Lino, viitoarei sale soții.

Lino Golden și iubita și-au luat casă și s-au mutat împreună: „Ea este aleasa”

Lino Golden și Alexandra au doar un an de relație la activ, însă cei doi s-au mutat deja împreună și și-au cumpărat și casa visurilor lor, recent. Cei doi au planuri cât se poate de serioase și vor să-și facă o familie fericită împreună.

Artistul este îndrăgostit lulea de Alexandra și este convins ca ea este femeia vieții lui.

Da, ea este aleasa. Ea e cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o și nu cred că mai există nici o femeie ca ea, pentru mine”, a declarat Lino Golden, la Antena Stars.

Lino, la cuțite cu „tăticul adoptiv” Alex Velea

Lino Golden și Mario Fresh au devenit cunoscuți publicului datorită lui Alex Velea, care le-a apreciat din start talentul și a decis să le ofere o șansă în industria muzicală.

În urmă cu doi ani, însă, izbucnea scandalul între Alex Velea și protejații lui, Lino Golden și Mario Fresh. Cei trei artiști au refuzat să mai colaboreze pe plan muzical și nu și-au mai vorbit, după o perioadă în care aruncat cuvinte grele în mass-media.

„Tăticul” Alex Velea a fost profund dezamăgit de atitudinea “ fiilor lui adoptivi” Mario Fresh și Lino Golden, care i-au întors, practic, spatele.

Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo și am luat-o ca atare. Mă așteptam la un moment dat să se ajungă aici”, a declarat Alex Velea, la Teo Show.

Ulterior, Lino Golden a încercat o împăcare cu Alex Velea, dar fără prea mare succes.

Am îngropat securea războiului de mult, sper să o îngroape și el în curând. Eu sunt oricând gata să mă împac și să fim din nou prieteni!

Am făcut un prim pas și eu, și Mario, oricând este gata să treacă peste, vom fi aici să fim prieteni din nou”, a mărturisit cântărețul, pentru Spynews.

Lino Golden (26 de ani) este la acest moment, unul dintre idolii adolescenților din România și se numără printre cei mai îndrăgiți artiști de muzică trap.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net