Mădălina Crețan și Nosfe, nuntă atipică. Motivul pentru care au purtat geacă de blugi, iar ea a îmbrăcat un halat de plajă

Ultima actualizare:

Mădălina Crețan și Nosfe au avut o nuntă atipică. Deși nu au urmat modelul tradițional în totalitate, pe cei doi nu i-au interesat părerile necerute și și-au organizat nunta după bunul plac. Cât despre ținute, acestea au fost în mare parte din jeanși, urmând ca Mădălina să explice, ulterior, ce a stat în spatele deciziei lor. 

Mădălina Crețan și Nosfe și-au organizat nunta după bunul plac / foto: Arhivă personală
Mădălina Crețan și Nosfe și-au organizat nunta după bunul plac / foto: Arhivă personală

Moartea celui mai iubit rapper a adus multă durere în inima apropiaților, dar mai ales a soției sale. Deși au trecut câteva luni de când Nosfe s-a stins din viață, în urma unui infarct, amintirea lui rămâne vie în continuare. 

Mădălina Crețan: „Aberant să cheltui mii de euro pentru o ținută” 

Spunea soția lui Nosfe, în urmă cu ceva timp, când a fost invitată în emisiunea online „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. Femeia a mărturisit că pentru ei a fost mult mai important ca nunta să fie pe placul lor. Nu au considerat necesar nici să cheltuiască sume mari de bani pentru ținute care pot fi purtate o singură dată. 

Cât despre rochia de mireasă, a fost, de fapt, un halat de plajă cumpărat la un preț redus. 

Mădălina Crețan și Nosfe, la propria nuntă / foto: Arhivă personală
Mădălina Crețan și Nosfe, la propria nuntă / foto: Arhivă personală

„Uite, am să-ți spun un secret, cred că în premieră la tine. E posibil să mai fi scris pe blog despre chestia asta. Este foarte adevărat că ne-am dorit în primul rând să nu cheltuim sume fantasmagorice pe costumația noastră de nuntă, pentru că noi suntem și am fost foarte practici.

Și mie se pare în continuare mie, asta nu înseamnă neapărat general valabil pentru toată lumea, aberant să cheltui mii de euro pentru o ținută pe care dup-aia o pui pe un umeraș, într-un loc, și moare acolo.

Și am vrut, cumva, să iasă altfel. Rochia mea de mireasă este, de fapt, un halat de plajă, foarte fancy, de la un magazin fancy, dar care a costat 1.000 de lei, nu mii de euro, sub care mi-am pus o salopetă albă, simplă, de la un magazin de haine pe care-l folosim cu toții aproape zilnic.

Și da, gecile de blugi pe deasupra, pe care ne-am dorit foarte tare să fie mesajul din piesa „Condimente”, a mărturisit Mădălina Crețan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net