Mădălina Crețan, adevărul despre ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Nosfe: „Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea”

Mădălina Crețan face noi dezvăluiri despre cea mai sumbră perioadă din viața ei – moartea lui Nosfe. Recent, femeia a mărturisit că nu a fost ea cea care s-a ocupat de înmormântarea soțului ei. Devastată fiind de moartea lui, Mădălina Crețan a fost sedată în acele zile.

Mădălina Crețan nu s-a putut ocupa de înmormântarea lui Nosfe / foto: Arhivă personală
Mădălina Crețan nu s-a putut ocupa de înmormântarea lui Nosfe / foto: Arhivă personală

Povestea de dragoste pe care au avut-o rămâne și acum vie în inima Mădălinei Crețan. Deși și-a pierdut iubirea vieții ei și tatăl copilului, aceasta găsește puterea mereu să vorbească despre cea mai dureroasă pierdere pe care a suferit-o.

Mădălina Crețan, sfâșiată de durere: „Nu mâncam, doar beam ceaiuri”

La vârsta de doar 37 de ani, în urmă cu doar câteva luni, rapperul  Nosfe și-a găsit sfârșitul din cauza unui infarct. Moartea lui a îndoliat o întreagă țară, dar cel mai mult au avut și încă au de suferit apropiații lui. 

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, Mădălina Crețan și-a găsit puterea să vorbească despre perioada în care Nosfe a decedat. Cu această ocazie, ea a mărturisit că Luca, un coleg de trupă de la Ș.A.T.R.A Benz s-a ocupat de înmormântare, împreună cu unchiul și tatăl lui Nosfe. În tot acel timp, Mădălina a avut nevoie de calmante pentru a putea depăși șocul suferit.

„Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut.

A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (…)Îmi este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică. Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice.”, a mărturisit Mădălina Crețan în cadrul podcastului „În Oglindă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
florin calinescu png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net