Ce face soția lui Nosfe la 5 luni de la moartea artistului! „Păstrez tot. Au energia lui în piele!”

#Exclusiv Click!

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, nu-și revine nici acum după tragedia din 16 octombrie! Rapperul de la Șatra B.E.N.Z, pe numele lui real, Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață la doar 37 de ani, în urma unui infarct, chiar la el acasă. Văduva îi păstrează vie memoria!

Mădălina a dat dovadă de multă putere și a demonstrat că este o adevărată luptătoare! Soțul ei s-a stins fulgerător, după un concert, la vârsta de 37 de ani, iar ea a rămas să aibă grijă de fetiță lor de 7 ani, Iris, care, la rândul ei a dat dovadă de maturitate după ce și-a pierdut tatăl.

Văduva lui Nosfe luptă să îi păstreze vie memoria soțului său căruia îi simte prezența peste tot lângă ea. Și pentru că pe 24 martie acesta ar fi împlinit 38 de ani, Mădălina Crețan și echipa lui Nosfe, prietenii săi și colaboratorii, au pus pe picioare, timp de 3 zile, cea mai frumoasă expoziție de artă în onoarea celui care a fost Nosfe și a noului său album, UNDERDOG. Expoziția în sine oglindește povestea albumului și rezumă cei 20 de ani de muzică, muncă și pasiune ai lui Nosfe.

Soția și fiica artistului au venit la Nosfe’s Art Exhibition & Album Listening, desfășurată la Strata Galery, în toate cele 3 zile. Acolo fanii și admiratorii artistului au putea vedea de la colecția lui de ochelari, desenele și harta făcute de el, tablourile pictate, primul lui echipament de la prima lui trupă din Italia, toate brățările și intrările de la toate concertele avute, câteva dintre hainele și pălăriile lui și i-au putut asculta muzică. O întreagă emoție și răscolire de sentimente pentru cei care l-au iubit și cunoscut!

Pe 24 martie Nosfe ar fi împlinit 38 de ani

Mădălina Crețan, soția artistului Nosfe  a pus mult suflet în organizarea acestei expoziții care a avut și o semnificație aparte. Soția regretatului rapper se gândește să facă la un moment dat o casă memorială, cu tot ceea ce i-a rămas de la soțul său, ce are acum acasă și ce a expus deja la galerie în memoria acestuia.

Expoziția a început pe 24 martie, ziua în care el s-a născut acum 38 de ani. El își dorea ca acest eveniment să fie în februarie, pentru că atunci s-ar fi făcut 20 de ani de când el și-a început cariera în muzică, dar fiind această conjunctură noi am decis cumva să îi sărbătorim ziua de naștere prin acest eveniment! Este mai mult decât un eveniment în memoria lui. Este un eveniment pentru, despre el, despre artist, despre om. 20 de ani de muzică, de când scrie pe caiete expuse aici, 20 de ani în care el și-a asumat să scoată din el toată arta pe care a avut-o în interior. Toate lucrurile care sunt aici fac parte practic din muzeul Nosfe care până acum câteva zile a fost la mine acasă și care începând de duminică seară o să se mute la noi în casă din nou. Sunt ale lui, sunt toate purtate, fiecare dintre ele au o valoare. În principiu noi toți, de la artiști, prieteni, fani știm unde și cum le-a purtat și în ce clip au apărut. Toate au energia lui în piele. Momentan le voi păstra pe toate. Mi-a trecut prin cap în toată perioada aceasta ca această casă în care am locuit noi și locuiesc eu în perioada aceasta, să devină o casă memorială la un moment dat! Gândul este să rămână acolo tot ceea ce este și acum. Vom vedea!”, ne-a declarat pentru Click!, Mădălina Crețan.

Fetița lor o motivează să meargă mai departe

Soția lui Nosfe este motivată să meargă mai departe și de fetița  lor, Iris, căreia trebuie să îi ghideze pașii singură de acum încolo, așa cum crede și știe cel mai bine.  Mădălina se completează foarte bine cu fetița ei și totodată se consolează amândouă. Cât despre cel care a fost soțul ei, ea știe că nu îl va putea uită niciodată, din contră, între ei fiind și acum o legătură puternică.

Ne-am iubit și ne iubim în continuare. Eu nu cred că o astfel de iubire are cum să se oprească așa….”, ne-a mai spus, soția de artist, așa cum se numește pe pagina ei de Instagram, Mădălina Crețan.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net