Mădălina Ghenea e istorie! Matei Stratan a înlocuit-o cu o tânără sexy și bogată. „E timpul potrivit”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Matei Stratan (38 de ani) iubește din nou! Se pare că milionarul și-a găsit fericirea, din nou, în brațele Ianei Budeanu, o tânără din Bacău, dintr-o familie foarte înstărită. Pentru că este foarte mândru de noua sa parteneră de viață, acesta a postat recent o imagine pe contului său de Facebook împreună cu ea…cel mai probabil de la o petrecere.

Matei Stratan a uitat-o pe Mădălina Ghenea (35 de ani), femeia care i-a dăruit o fetiță superbă care acum locuiește cu actrița în Italia, după separarea lor. Noua parteneră de viață a milionarului este o domnișoară delicată cu trăsături fine cu o situație foarte bună financiară. Asta pentru că tatăl Ianei este unul dintre cei mai bogați afaceriști, averea sa fiind estimată undeva la 40 de milioane de euro. Tăticul deține un mall, o televiziune și nu numai, iar ea a făcut studiile în Elveția.

Rudele lui Matei Stratan îl vor însurat!

Din imaginea postată de Matei Stratan, pe contul său de socializare, se observă foarte ușor cât de fericiți sunt cei doi unul în compania celuilalt.

Contactat de Click! pentru a afla mai multe detalii despre idila lui amoroasă, Matei Stratan a refuzat să dea declarații, dar surse apropiate cuplului ne-au informat că relația este foarte serioasă ți cei doi au chiar planuri de însurătoare.

„Matei și Iana se iubesc foarte mult. El a mai avut ieșiri, relații dar se pare că acum a sosit momentul pentru el. Empatizează foarte mult cu ideea de familie, pe 3 mai a împlinit 38 de ani și cu siguranță este timpul potrivit pentru întemeiere. Iana este o fată superbă, linistită, fără fițe. Este naturală, nu are operații estetice iar Matei apreciază foarte mult acest lucru la o femeie", au spus pentru Click! persoane din jurul afaceristului.

Iana iubește foarte mult copiii, ar fi cunoscut-o pe fetița lui Matei, pe micuța Charlotte în vârstă de 6 ani și se pare că i-a trezit instinctul de familie. De curând cei doi au fost împreună la un eveniment și a fost prezentată apropiaților drept "iubita mea" semn că lucrurile merg în direcția cea mai bună. 

Milionarul își vede fetița

Matei Stratan se pare că se înțelege bine cu Mădălina Ghenea de dragul micuței lor Charlotte, asta după ce gurile rele spuneau că cei doi au ajuns să comunice doar prin intermediul avocaților. În prezent, afaceristul îi dă pe lună o pensie alimentară de 1.500 de euro și merge de fiecare dată în Italia să o viziteze.

„Pe cea mică o vede, eu așa știu. Nu are deloc o relație tensionată cu Mădălina. Au un copil la mijloc. Așa ar trebui să facă toate cuplurile care s-au separat și au un copil la mijloc”, a povestit pentru Click!, Roxana Blagu, verișoara lui Matei Stratan.

După separare atât Matei Stratan cât și Mădălina Ghenea au ales rapid să își refacă viețile personale. În prezent, actrița de talie internațională se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov.

Click! spune

Matei Stratan provine dintr-o familie foarte înstărită! Averea familiei sale este estimată undeva la 250 de milioane de euro, iar tatăl său se află în topul celor mai bogați români.

Familia Stratan deține o vilă de 20 de milioane de euro în Capitală, multe proprietăți, un yaht, dar și un parc auto impresionant cu limuzine de lux.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net