Mai să nu le recunoști! Alexia Eram și Alina Pușcaș au dat nas în nas la Barcelona coafate la fel! Ce reacție au avut vedetele? „Am rămas mască…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Surpriză mare pentru Alexia Eram și Alina Pușcaș, care au dat nas în nas la evenimentul de lansare a seriei HUAWEI WATCH GT 5 de la Barcelona coafate aproape la fel, în stil flamenco! Ce reacție au avut frumoasele vedete, care au afișat un look perfect, desprins parcă din revistele de modă, aflați în exclusivitate pentru Click!

Alexia Eram și Alina Pușcaș, coafate aproape identic, în stil flamenco la Barcelona! Hair-styliștii au fost, însă, diferiți! 

La evenimentul de la Palau Sant Jordi au participat mai multe vedete din România precum: influencerița Alexia Eram ( fiica Andreei Esca), vedeta Antena 1 Alina Pușcaș, actorul Vlad Gherman și stilistul Ovidiu Buta. 

Dress code-ul impus la eveniment a fost smart casual, iar vedetele noastre s-au întrecut în out-fit-uri care mai de care mai spectaculoase, pe măsura evenimentului. 

Surpriza, însă, a fost mare atunci când Alina Pușcaș și Alexia Eram au dat nas în nas la evenimentul de la Barcelona coafate aproape identic! Hair-styliștii celor două vedete au fost, însă, cu totul diferiți. 

Alina Pușcaș: „Alexia a venit din Milano cu o frizură aproape identică cu a mea! M-a lăsat mască”

Alina Pușcaș a venit la Barcelona după o ședință foto realizată pentru o revistă din România, care i-a propus să testeze coafura în stil flamenco. Prezentatoarea  de la „Te cunosc de undeva” ne-a povestit ce reacție a avut atunci când a dat cu ochii de Alexia Eram, fiica Andreei Esca, coafată aproape identic. 

„Echipa ne-a și confundat!”

„Exact cu o zi înainte de plecare am făcut o ședință foto fashion pentru revista Viva. Pentru că minunata frizură făcută de Alexandra Naidin s-a menținut intactă peste noapte, mi-am spus că este o oportunitate să plec direct așa aranjată la Barcelona.

 Frizura impecabilă s-a menținut pe toată perioada șederii în Barcelona! Dacă acest aspect m-a lăsat plăcut uimită, faptul că Alexia Eram a venit din Milano (aranjată și ea de la un alt eveniment) cu o frizură aproape identică cu a mea, m-a lasat mască. 

Chiar râdeam de faptul că echipa ne și confundase, neînchipuindu-și cineva că am putea să apărem la modul sister-look-alike ( n.r: surori ce seamănă ca două picături de apă). Nici dacă ne vorbeam, nu ne ieșea așa. 

Chiar ne-am amuzat pe tema asta… Ceasuri identice, frizuri rezistente 99% identice, cam același stil vestimentar…mai puțin încălțămintea”, a spus Alina Pușcaș, pentru Click!

Alexia Eram: „Nu mă așteptam să mă întâlnesc cu Alina și să avem aproape aceeași coafură”

Venită de la Milano la evenimentul de la Barcelona, Alexia Eram a rămas și ea surprinsă total când a constatat că are aceeași coafură precum vedeta Antenei 1, Alina Pușcaș. Hair-stylistul ei a fost însă cu totul altul, semn că frizura în cauză este la mare căutare și în Capitala Modei, Milano. 

Am regăsit Barcelona la fel de bine, ca și evenimentul, pentru că fratele meu a studiat aici și obișnuiam să-l mai vizitez. Mi-a făcut plăcere să regăsesc orașul și să mă plimb prin locurile mele preferate, să merg la restaurantele mele preferate. 

De obicei cu o săptămână înainte să plec la un astfel de eveniment îmi pregătesc ținutele pe zile, și pe cele de purtat în timpul zilei, dar și cele pentru seară, în funcție de dress code, dar și de locurile în care mergem. 

Apelez la un stilist dacă este un eveniment puțin mai special sau dacă este un dress code anume, ca să mă ghideze în alegerea out-fit-ului. 

Coafura aceasta a fost făcută de Adi Trif. Nu mă așteptam să mă întâlnesc cu Alina și să avem aproape aceeași coafură. Eu am venit la Barcelona de la Milano Fashion Week, iar coafura respectivă a fost făcută pentru un show.

Am decis, însă, să o țin și la Barcelona pentru că era rezistentă. Așa că a fost ciudat un pic să vedem că avem aceeași coafură”, a declarat Alexia Eram, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner gabriela cristea png
madonna profimedia (2) jpg
banner oana roman png
image png
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
Banner Oana Turcu
image png
banner sofia vicoveanca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net