Majda, implicată într-un accident rutier! Ce a pățit vedeta de la Pro TV: „Trebuie să sun la Poliție!”

Majda Aboulumosha a avut parte, marți 11 iunie, de un incident cât se poate de neplăcut în trafic. Vedeta Pro TV s-a ales cu mașina avariată, după ce autoturismul ei a fost lovit de o altă mașină, lăsată neasigurată de o șoferiță neatentă.

Clipe de panică pentru Majda Aboulumosha (35 de ani)! Simpatica vedetă de la Pro TV a fost implicată, marți 11 iunie, într-un accident rutier, în urma căruia s-a ales cu mașina avariată.

Un automobil parcat neregulmentar pe o bordură și lăsat neasigurat, a luat-o la vale singur, fără șofer, și a lovit în trecere mașina Majdei. Bolidul vedetei a fost avariat, aripa dreaptă spate fiind „șifonată” bine.

Cum șoferul nu era în autoturism la momentul acela, Majda a fost îndemnată de trecători să sune imediat la Poliție și să reclame incidentul.

Majda Aboulumosha: „Am partea din dreapta avariată, aripa!”

Cum mergeam eu la programare, mașina aceea parcată neregulamentar fix în mine a căzut! Problema era că nu era șoferul acolo, care o lăsase băgată în viteză.

Eu mergeam regulamentar, nu aveam cum să văd că mașina aceea o să alunece. Am partea din dreapta avariată, aripa. Eu așteptam să iasă șoferul din mașină, iar băieții de pe drum îmi spuneau că nu e șofer.

Toată lumea a zis că trebuie să sun la Poliție, nefiind șoferul de față”, a povestit vedeta incidentul, pe pagina ei de socializare.

Între un final, șoferița neatentă care lăsase autovehiculul neasigurat a ajuns la fața locului. Cele două femei au preferat să rezolve situația amiabil și nu a mai fost nevoie de ajutorul Poliției Rutiere.

A venit între timp și doamna care a dat pietrele ce le pusesem la o parte, noi pusesem pietre ca să nu mai cadă mașina dar nu mai putea nici tramvaiul să treacă. Și doamna a zis ce mare brânza, nu știe cum s a întâmplat! Legea lui Murphy! Am rezolvat-o până la urmă: amiabilă!“, a mai spus Majda, pe Instagram.

Majda Aboulumosha a apărut pentru prima oară pe micul ecran la 12 ani, iar, ulterior, aceasta a fost selectată pentru a participa la o emisiune de televiziune.

Vedeta a continuat să apară în lumina reflectoarelor, fiind distribuită în mai multe telenovele românești. Ulterior, Majda Aboulumosha a devenit prezentatoarea unor emisiuni de succes. Majda a participat la show-ul „Survivor România”, sezonul doi, din 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net