Majda, implicată într-un accident rutier! Ce a pățit vedeta de la Pro TV: „Trebuie să sun la Poliție!”

Majda Aboulumosha a avut parte, marți 11 iunie, de un incident cât se poate de neplăcut în trafic. Vedeta Pro TV s-a ales cu mașina avariată, după ce autoturismul ei a fost lovit de o altă mașină, lăsată neasigurată de o șoferiță neatentă.

Clipe de panică pentru Majda Aboulumosha (35 de ani)! Simpatica vedetă de la Pro TV a fost implicată, marți 11 iunie, într-un accident rutier, în urma căruia s-a ales cu mașina avariată.

Un automobil parcat neregulmentar pe o bordură și lăsat neasigurat, a luat-o la vale singur, fără șofer, și a lovit în trecere mașina Majdei. Bolidul vedetei a fost avariat, aripa dreaptă spate fiind „șifonată” bine.

Cum șoferul nu era în autoturism la momentul acela, Majda a fost îndemnată de trecători să sune imediat la Poliție și să reclame incidentul.

Majda Aboulumosha: „Am partea din dreapta avariată, aripa!”

Cum mergeam eu la programare, mașina aceea parcată neregulamentar fix în mine a căzut! Problema era că nu era șoferul acolo, care o lăsase băgată în viteză.

Eu mergeam regulamentar, nu aveam cum să văd că mașina aceea o să alunece. Am partea din dreapta avariată, aripa. Eu așteptam să iasă șoferul din mașină, iar băieții de pe drum îmi spuneau că nu e șofer.

Toată lumea a zis că trebuie să sun la Poliție, nefiind șoferul de față”, a povestit vedeta incidentul, pe pagina ei de socializare.

Între un final, șoferița neatentă care lăsase autovehiculul neasigurat a ajuns la fața locului. Cele două femei au preferat să rezolve situația amiabil și nu a mai fost nevoie de ajutorul Poliției Rutiere.

A venit între timp și doamna care a dat pietrele ce le pusesem la o parte, noi pusesem pietre ca să nu mai cadă mașina dar nu mai putea nici tramvaiul să treacă. Și doamna a zis ce mare brânza, nu știe cum s a întâmplat! Legea lui Murphy! Am rezolvat-o până la urmă: amiabilă!“, a mai spus Majda, pe Instagram.

Majda Aboulumosha a apărut pentru prima oară pe micul ecran la 12 ani, iar, ulterior, aceasta a fost selectată pentru a participa la o emisiune de televiziune.

Vedeta a continuat să apară în lumina reflectoarelor, fiind distribuită în mai multe telenovele românești. Ulterior, Majda Aboulumosha a devenit prezentatoarea unor emisiuni de succes. Majda a participat la show-ul „Survivor România”, sezonul doi, din 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png
banner irinel columbeanu png