Noi schimbări la „Vorbește lumea"! Majda, Cosmina și Emily nu mai prezintă emisiunea

Ultima actualizare:

Se anunță noi schimbări în componența prezentatorilor de la Vorbește lumea! Bogdan și Shurubel se întorc din vacanță, iar Cosmina, Majda și Emily Burghelea nu vor mai prezenta emisiunea matinală. Anunțul a fost făcut de către Andrada Caranda, producătorul executiv al show-urilor de la PRO TV. 

Majda, Emily și Cosmina nu vor mai prezenta emisiunea Vorbește lumea
Majda, Emily și Cosmina nu vor mai prezenta emisiunea Vorbește lumea

Adela Popescu a renunțat la Vorbește lumea pentru a putea participa la filmările Sunt celebru, scoate-mă de aici. Odată cu dispariția ei de pe micile ecrane, colegii vedetei, Bogdan și Shurubel, au plecat în concedii. Iată că acum sunt gata să revină, cu forțe proaspete, și să aducă starea de bine în casele telespectatorilor. 

Citește și: Shurubel și Bogdan au defilat pe podium, în platoul emisiunii Vorbește lumea 

Bogdan și Shurubel revin la Vorbește lumea

Întoarcerea celor doi la Vorbește lumea înseamnă că Majda, Cosmina și Emily nu vor mai prezenta emisiunea. Producătorul executiv al show-urilor de la PRO TV a anunțat despre schimbarea din componența echipei și le-a mulțumit Majdei, Cosminei și lui Emily pentru implicarea de care au dat dovadă. 

Bogdan și Shurubel revin la Vorbește lumea
Bogdan și Shurubel revin la Vorbește lumea

Conform informațiilor oferite de către producătorul executiv, Bogdan și Shurubel vor fi însoțiți de o prezență feminină, al cărui nume a rămas un mister momentan. Luni, 5 septembrie, telespectatorii vor putea afla cine este colega de platou a simpaticilor prezentatori! 

Vezi și: Adela Popescu și-a luat bona în junglă pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici 

„Nici nu-mi vine să cred că spun asta, dar vara s-a încheiat! Iată că am ajuns la capătul edițiilor noastre speciale și ne bucurăm din suflet că oamenii ne-au fost aproape și am ținut împreună vara pe val.

Cosmina, Majda și Emily au făcut o echipă frumoasă, iar cei de acasă au simțit energia lor, așa că le mulțumesc pentru toată deschiderea și implicarea pe care au arătat-o.

De luni… începem un nou sezon: fresh, încărcat de energie, informații și invitați ce nu trebuie ratați! Băieții, Shurubel și Bogdan, revin din vacanță cu forțe proaspete și… vor avea o mare surpriză: o nouă colegă! Așa că nu uitați, luni, de la 10:30, Vorbește Lumea că ne revedem cu o super formulă!”, a declarat Andrada.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net