Majda Aboulumosha, pregătită de nuntă! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „Mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile”

Majda Aboulumosha nu a avut o viață ușoară, dat fiind faptul că tatăl a părăsit-o pe când avea doar un an, a fost marcată de prejudecățile oamenilor din jur și apoi a devenit, când se aștepta mai puțin, mamă singură. Între timp, soarele a strălucit pe strada ei, iar frumoasa vedetă a ajuns să trăiască viața la care a visat tot timpul.

Succesul de care Majda Aboulumosha se bucură la capitol profesional a fost transpus și în viața ei personală, având în vedere că trăiește, probabil, cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Este împreună cu Mihai de aproximativ 5 ani, iar bărbatul, afacerist de profesie, o susține din toate punctele de vedere. Chimia dintre ei este evidentă, iar dovadă este... cererea în căsătorie care i-a fost adresată Majdei!

S-ar putea să îți placă la fel de mult: Majda Aboulumosha și secretul unei relații de durată, după un divorț!

Întrebată dacă Mihai i-a pus marea întrebare, Majda a răspuns: „Da. Îmi zice mereu, ba, mai mult, mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile.”

Majda Aboulumosha și Mihai, pregătiți să facă pasul cel mare. Vedeta, mamă din nou?

Actrița și fiica ei, Jacqueline, au o relație superbă, iar Majda adoră copiii, lucru pe care l-a spus ori de câte ori a avut ocazia și, iată, l-a reiterat și acum. Vedeta nu ar spune nu încă unui copil și recunoaște că ar primi vestea unei sarcini cu brațele deschise, dacă ar fi să se întâmple. Mai mult, nu exclude nici nunta, însă pare-se că ea și Mihai nu au planificat deja evenimentul. Rămâne de văzut daca Majda Aboulumosha va îmbrăca, pentru prima oară, rochia de mireasă.

Informații neștiute despre superba actrițăFiica Majdei vrea să îi calce pe urme vedetei! «Mă imită, dar trebuie să muncească»

„Păi eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului. Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă.

Iubesc copiii! Cum se vor așeza lucrurile, eu întotdeauna voi îmbrățișa ce-mi oferă Dumnezeu”, a mai declarat actrița, devenită prezentatoare TV, pentru Revista VIVA!.

Majda a intrat în lumina reflectoarelor la 12 ani, ca fotomodel, iar apoi a participat la o cunoscută emisiune de la Acasă TV, emisiune în urma căreia a ajuns să facă parte din distribuția celor mai de succes telenovele românești. Ulterior, s-a reprofilat și a ajuns să lucreze în televiziune, unde a colaborat cu Cristi BRancu și Andrei Ștefănescu, la Antena Stars. A ajuns apoi la Kanal D și, recent, la televiziunile din portofoliul PRO TV.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net