Majda Aboulumosha și secretul unei relații de durată, după un divorț!

Ultima actualizare:

Majda Aboulumosha este, fără vreo discuție, o femeie împlinită. Prezentatoarea tv poate stârni invidie oricărei persoane, pentru că pe lângă frumusețea exotică cu care a fost înzestrată, aceasta are și o familie minunată de care este foarte mândră, dar și o carieră de succes. Click! a vorbit cu vedeta de la Pro TV!

Majda face parte din echipa de la Pro tv
Majda face parte din echipa de la Pro tv

Câte dintre doamne nu și-ar dori să fie zilnic în lumina reflectoarelor, frumos aranjate și îmbrăcate, să facă doar ceea ce le place și să mai fie și apreciate și îndrăgite de cei din jur. Ei bine, cam așa arată viața Majdei, despre care putem spune că a descoperit, cu adevărat, secretul succesului.

Citește și: INTERVIU Cine este solista Romanița Duminică, din dating show-ul "Femeia alege". "Nu am venit în acest proiect pentru bani"

Și pentru că am dorit să aflăm chiar de la prezentatoarea „Vorbește lumea” ce trebuie să facem pentru a îmbina corect viața personală cu cea profesională și pe deasupra să mai avem și succes.

Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și ne-a povestit că iubirea, respectul și înțelegerea sunt extrem de importante în viața unei femei și dacă le primești pe acestea de la persoana iubită, poți ajunge foarte departe. Tindem să credem asta, deoarece de când a primit rolul de prezentatoare în show-ul ''Vorbește lumea'', de pe Pro Tv, aceasta pur și simplu radiază.

Citește și: Majda Aboulumosha, despre proiectul „Vorbește lumea”. Cum se înțelege cu colegele ei

Nu există să pui cariera pe primul loc, cel puțin pentru mine, care sunt o familistă convinsă. Am o relație cu Mihai de 5 ani și sunt convinsă că fac lucruri constructive pentru că sunt iubită, altfel probabil nu reușeam.

Este foarte important să fii susținut. În felul acesta pot oferi și eu la rândul meu iubire, dat asta nu înseamnă că o femeie care nu este iubită, sau nu iubește la un moment, nu poate construi lucruri. Dacă ea simte că importantă este cariera și trebuie să o pună pe primul loc, știe ea de ce și probabil o sa facă loc și iubirii.”, a a declarat Majda Aboulumosha, pentru Click!.

Majda Aboulumosha a avut și perioade dificile

Amintim că Majda Aboulumosha a avut o poveste de viață dificilă, însă cu ambiție a reușit să treacă peste toate obstacolele ce i-au fost puse în cale. Prezentatoarea și tatăl fetei acesteia s-au despărțit, iar ea a trebuit să o crească singură.

Acum, însă, Majda și-a găsit fericirea în brațele lui Mihai, alături de are o relație de câtiva ani, iar iubitul ei a devenit o figură parternă pentru Jacqueline (9 an), cei doi având o relație strânsă. Vedeta și partenerul ei urmează să se și căsătorească.

Mihai e de fiecare dată în același punct, și anume, oricând am zis că am un proiect nou, spune: "Cât mă bucur pentru tine, o să te descurci minunat!". El e omul care e baza. M-a împins de la spate să plec și să duc mai departe exemplul. E un sprijin real.”, a mai declarat prezentatoarea pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net