Majda Aboulumosha, despre proiectul „Vorbește lumea”. Cum se înțelege cu colegele ei

Ultima actualizare:

Majda Aboulumosha (34 de ani) a primit de curând rolul de prezentatoare la „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Despre noul ei job, pasiuni și familie, dar și despre multe alte aspecte din viața ei, am stat de vorbă într-un interviu exclusiv pe care îl puteți citi în cele ce urmează!

Majda, interviu exclusiv despre noul proiect în care este implicată Foto: Pro TV
Majda, interviu exclusiv despre noul proiect în care este implicată Foto: Pro TV

Majda Aboulumosha are în față o carieră înfloritoare, fiind de curând cooptată pentru proiectul „Vorbește lumea”, o emisiune îndrăgită de la Pro TV. Iată ce ne-a dezvăluit tânăra despre planurile ei de viitor!

Nu rata: Cosmina Păsărin îi ia locul Adelei, la «Vorbește lumea». Ce alte vedete i se alătură

Click: Arăți foarte bine!

Majda Aboulumosha: Toată lumea îmi spune că am mai slăbit. Și, cred că da, vreo 2-3 kilograme, chiar dacă m-am întors din concediu, unde, practic, poți să pui kilogramele. Eu am dat, acolo.

Echipa emisiunii cred că nici nu o să mai aibă nevoie de om care să le gătească, că tu faci, mereu, chestii foarte bune.

Nu, cu siguranță, nu va fi despre mine, va fi despre invitații noștri. Întotdeauna, știi cum sunt eu, atentă la oamenii din jurul nostru, doar că eu mi-am dorit foarte mult să inaugurez această bucătărie. Am schimbat tot decorul, mai avem niște ustensile noi și altele. Sunt lucruri noi și îmi doresc ca oamenii de acasă să înțeleagă că e, pur și simplu, pasiune.

Cum ai primit propunerea? Te așteptai să se întâmple chestia asta?

Nu mă așteptam. Orice proiect care a venit în viața mea, întotdeauna, a venit, a curs natural. Mereu am spus că dacă este nevoie de mine, pot să fac lucrurile astea și pot să aduc în fața oamenilor energie, naturalețe, autenticitate, cu siguranță, voi fi acolo!

Despre asta este vorba în această emisiune. Mi se pare că e un "vibe" foarte frumos și, te gândești că sunt trei femei, iar când sunt trei femei, zici "Ah!". Dar, ne completăm foarte bine, pentru că suntem la vârste diferite și învățăm una de la cealaltă. Chiar am primit cu brațele deschise!

Vezi aici informații: Majda, Emily şi Cosmina reinventează «Vorbeşte lumea»:

Te cunoșteai cu celelalte fete?

Nu mă cunoșteam. Doar cu Cosmina m-am intersectat la anumite evenimente, dar niciuna nu știam detalii una despre cealaltă sau să fim prietene.

Și, de-acum, crezi că o să fiți prietene?

A fost o chimie de la bun început. Inclusiv la casting, ne-am îmbrăcat aproape la fel, fără să știm. Aveam aceeași nuanță la rochie sau costum. Am abordat subiecte care, ulterior, ni s-au dat și în casting. A fost foarte natural totul. Despre asta este vorba, să fii cât mai natural.

A existat un casting?

Au fost mai multe propuneri. Nu se știa dacă e formula asta de trei femei.

Cu Adela Popescu te știai...

Cu Adela mă știu de când aveam 19 ani. Și cu Șurubel, și pe Bogdan îl știam.

Legătura era emisiunea „Al nouălea cer”

Acolo, practic, ea m-a introdus, alături de Cabral.

Ce părere au avut fiica, mama, iubitul tău?

Toată familia cred că este foarte important să te susțină. Am avut norocul ăsta că m-au susținut. Când am plecat pe ușă la prima emisiune, știu că mi-au spus: "Baftă, mami!". Știi cât contează să știi că copilul tău întâmpină această veste cu brațele deschise și că o las acasă! E foarte fericită și îmi este alături. Are 9 ani.

Iată și: Fiica Majdei vrea să îi calce pe urme vedetei! «Mă imită, dar trebuie să muncească»

Și, mama ta?

Mami s-a întors din Anglia, pentru că ea muncea acolo. De fiecare dată când am avut un proiect important, mi-a fost alături. Am o relație specială cu ea. Este, din nou, în țară. Ceea ce mă bucură și mai mult, că se ocupă și ea de Jacqueline.

Mă mir de fiecare dată când o văd, ea e blondă, tu ești brunetă...

Toată lumea spune că nu e ca și cum ea e mama mea. Adică avem trăsături, dacă te uiți. Energia de la ea am preluat-o, doar că, ea albă, blondă, frumoasă, așa, iar eu un pic mai uitată la soare, cum ar spune unii oameni. Nu, de la tata e culoarea.

Și, Mihai?

Mihai e de fiecare dată în același punct, și anume, oricând am zis că am un proiect nou, spune: "Cât mă bucur pentru tine, o să te descurci minunat!". El e omul care e baza. M-a împins de la spate să plec și să duc mai departe exemplul. E un sprijin real.

Vezi mai mult: Există viață și după divorț! Majda Aboulumosha și iubitul ei și-au luat super vilă în Tunari

E bărbatul ideal?

Fiecare femeie își vede propriul bărbat ca fiind bărbatul ideal. Eu nu cred în chestiile astea, adică să fie "ideal", "perfecțiunea". Este bărbatul care mă completează și mă ține de mână. Nu ne-am dat niciodată drumul unul altuia. Chiar dacă au fost aceste 2 luni, 3 luni, cu diferite proiecte în care eu am plecat, "Femeia Alege", "Survivor". De fiecare dată, m-a susținut și mi-a spus că eu pot. Contează foarte mult!

Ce așteptări de viitor ai legate de el?

Știi cum sunt eu. Știu că oamenii au învățat foarte multe din poveștile mele și nu am avut o traiectorie lină, neapărat. Cred că, întotdeauna, am fost mai discretă cu viața mea personală și nu trebuie niciodată să îți fie rușine pe cine ții de mână. Atunci, trebuie să îți pui un semn de întrebare. Dacă tu ai plecat pe un drum cu omul ăla, arată-l! Dar, ține-ți intimitatea pentru tine, că se păstrează altfel lucrurile.

Vezi și: Ele își fac case cu banii din concursuri! Majda, Roxana Ciuhulescu și Roxana Nemeș și-au luat super locuințe

Cum ai supraviețuit la "Survivor"? Mâncai din mare nu știu ce...

Algele din mare le-am mâncat, pentru că am văzut ca fiind spanac ăla. Când am văzut algele alea, cred că eram lângă Alexandra Stan, și am zis că e spanac, deliram. Le-am rupt, le-am băgat în gură și am zis: "Asta are gust de spanac. Vreți să vă fac azi, să vă gătesc?".

Și, le-am dat tuturor să guste. Le-am spălat, și, uite-așa, am ajuns să mâncăm algele. Algele se mănâncă, dar cu sarea aia, cu nisipul, de pe jos, am ajuns cu foarte multe probleme de sănătate. Dar, jungla te împinge să supraviețuiești. Scoate la iveală tot din tine. Contează cum rămâi, la final.

Cu Andreea Caranda, producătoarea emisiunii, te știai?

Da. Bineînțeles că mă știam. Eu am mai venit la emisiunea asta. Ne-am întâlnit. Până la urmă, aici a fost debutul meu, la PRO TV, la Acasă TV. Știu o grămadă de oameni de aici. Tipa este minunată! Nu știu dacă sunt eu norocoasă și iubită de oameni - îi mulțumesc lui Dumnezeu de lucrul ăsta! - dar, oamenii, întotdeauna, mă primesc cu brațele deschise. Sincer!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net