Majda s-a mutat în casă nouă

#Exclusiv Click!

Majda Aboulumosha (35 de ani) şi-a împlinit unul dintre cele mai mari visuri! Frumoasa actriţă şi prezentatoare tv şi-a cumpărat un apartament pe care şi-l dorea de ceva timp, aşa că acum nu îşi mai încape în piele de fericire. A muncit mult pentru asta şi faptul că este ambiţioasă a ajutat-o şi mai mult în a-şi realiza una dintre cele mai arzătoare dorinţe.

Majda și-a împlinit în sfârșit visul de a avea propriul apartament
Majda și-a împlinit în sfârșit visul de a avea propriul apartament

Citește și: Majda Aboulumosha și secretul unei relații de durată, după un divorț!

„Fericită! Poate nu e cea mai reuşită poză, dar pentru mine e o mare realizare. Împărtăşesc asta cu voi, pentru că a fost unul dintre visurile mele. Să-mi iau apartamentul meu.

Mereu v-am încurajat să vă urmaţi visul şi să munciţi pentru asta. Am muncit mult, foarte mult, dar nu am renunţat niciodată la această idee. Am căutat şi am vizionat atâtea apartamente încât dacă mă las de televiziune, clar mă pot face agent imobiliar. Ştiu tot ce înseamnă zonă, zidărie, metraj etc.

Mai am multe de pus la punct, dar eu am învăţat un lucru şi asta mă face mereu să fiu optimistă: să mă bucur de ce am şi nu să mă întristez de ce nu am. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc pentru tot!”, a fost mesajul transmis de Majda, pe reţelele sociale, unde publică adesea informaţii noi din viaţa personală.

Iată și: Ele își fac case cu banii din concursuri! Majda, Roxana Ciuhulescu și Roxana Nemeș și-au luat super locuințe

Majda: «Am învățat să mă bucur de ce am»

Majda este una dintre cele mai exotice persoane publice din România. Pe numele complet Majda Sandra Aboulumosha, tânăra s-a născut la 14 octombrie 1987 în Ploieşti, judeţul Prahova. Mama sa este româncă, iar tatăl este originar din Libia, dar nu l-a cunoscut niciodată.

A debutat în showbiz la vârsta de 12 ani, ca manechin, apoi a fost cooptată în proiectul intitulat „Al 9-lea cer”, de la postul tv ACASĂ. A fost repede remarcată şi luată în distribuţia telenovelei-fenomen „Regina” (2008), unde a interpretat rolul ţigăncii Lenţi, care a fost foarte îndrăgit de public.

Au urmat şi alte partituri care i-au crescut notorietatea, pentru alte seriale de mare succes, „Aniela” (2009), „Iubire şi onoare” (2011) şi „Fructul oprit” (2018).

A preferat să dea petrecerea de casă nouă până să mobileze casa
A preferat să dea petrecerea de casă nouă până să mobileze casa

Majda s-a concentrat apoi pe proiecte tv şi a prezentat mai multe show-uri – precum „Femeia alege” (PRO 2), „Vorbeşte lumea” (PRO TV), „Găteşte cu Majda” (Kanal D) sau a participat în reality-show-uri – precum „Ferma vedetelor” şi „Survivor”.

De asemenea, şi-a clădit un business propriu, născut din pasiunea sa pentru gătit. Iată că anii cu multă muncă dau roade acum, când Majda reuşeşte să-şi împlinească visul de a avea propria casă, unde se poate muta împreună cu fiica sa, Jacqueline (10 ani).

Adda şi-a făcut cinema la mansardă

Sloganul „Schimbi locul, schimbi norocul” pare să fie unul cunoscut şi de solista Adda (30 de ani).

image

Artista s-a mutat şi ea, la finalul anului trecut, în casă nouă, împreună cu soţul său, Cătălin Rizea.

„La etaj o să am un dressing de vreo 20 de metri pătraţi şi la mansardă o să fie o cameră de relaxare, un cinema pentru noi şi pentru prieteni. Aici vrem să facem casa în care vrem să stăm toată viaţa, deci nu ne grăbim cu ea.”, povestea acum câteva luni artista, într-un interviu difuzat de emisiunea „Vorbeşte lumea” de la PRO TV.

image

Emily Burghelea, în casă mai mare

Fostă prezentatoare la „Vorbeşte lumea”, Emily Burghelea (24 de ani) se pregăteşte să nască cel de-al doilea copil, un băieţel.

Cum familia sa se măreşte, recent s-a mutat într-o casă mai spaţioasă, împreună cu iubitul ei şi cu primul copil, Amedea (care va împlini 2 anişori în aprilie).

image

„Renunţăm la tot şi o luăm de la capăt. Un nou început. Suntem împreună şi asta e tot ce contează. Vom dona o parte din lucruri, iar pe altele le voi vinde online”, a anunţat Emily într-un mesaj pe Instagram înainte să se mute în casa mai mare.

Andreea Perju: «Nu aveam cum s-o ratez»

Andreea Perju (37 de ani) este foarte fericită şi are şi un motiv întemeiat. Frumoasa actriţă şi-a luat casă nouă, iar familia ei e în extaz, în mod special cele două fete, Mara (12 ani) şi Ada (8 ani).

image

„Septembrie a fost ca o shaorma cu de toate. Printr-o minune şi o aşezare a planetelor, tot mi s-a invit această ocazie pe care nu aveam cum s-o ratez. Nu va fi uşor, dar sunt pregătită pentru ce urmează. De joi, 13.10.2022, am început un nou proiect care se numeşte ACASĂ”, a mărturisit Andreea Perju, pe reţelele sociale.

Roxana Ciuhulescu a scăpat de chirie

Fosta prezentatoare tv de emisiuni auto s-a mutat şi ea anul trecut în casă nouă, împreună cu cel de-al doilea soţ, Silviu Bulugioiu, cu care s-a căsătorit în martie 2018, cu fiul lor, Cezar Ioan (4 ani şi jumătate), dar şi cu fetiţa ei din prima căsnicie, Ana Cleopatra (14 ani).

image

„Suntem bucuroşi şi liniştiţi pentru că în sfârşit avem căminul nostru. După cinci ani de stat cu chirie şi în nişte vremuri tulburi din punct de vedere economic, noi am decis că e timpul să avem căsuţa noastră. Mică, dar cu multă iubire”, povestea Roxana Ciuhulescu (44 de ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net