Marea suferință a Ramonei Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani: „Poți să leșini și să cazi pe jos, tata tot atitudinea aia o are!”. Ce acuzații îi aduce însă Vioricăi de la Clejani?

#Exclusiv Click!

Ramona Manole, fiica artistului Ioniță de la Clejani, e tare mândră de fetele ei, Maya, cea mică dintre ele, obținând, la școală, locul întâi, cu coroniță. Solista de muzică de petrecere ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre relația delicată cu celebrul ei tată, pe care îl consideră un om „rece și insensibil”. Iată însă ce mesaj are și pentru Viorica de la Clejani, pe care o numește „capul răutăților”.

Cele trei fiice ale Ramonei de la Clejani sunt pasionate de muzică

Ramona de la Clejani s-a măritat la vârsta de 14 ani, astfel că, în clasa a șaptea, a renunțat la școală, dedicându-se familiei. A avut însă ambiția ca fiicele ei să studieze la cele mai bune școli, investind toți bani câștigați la petreceri, din cântări, în instruirea lor muzicală. Iar rezultatele deja se văd:

„Toate fiicele mele sunt talentate la muzică, au ureche muzicală, sunt înțelepte, cuminți, ele sunt cea mai mare bucurie a mea. Maya are 10 ani, trece în clasa a patra, a obținut primul loc, cu coroniță, Ana studiază la Liceul ”Dinu Lipatti”, muzică clasică, este în clasa a X-a, iar Alina e în clasa a Vlll-a, a intrat și ea la cursurile de canto și de pian. Eu am făcut doar șapte ani de școală, așa că, dacă am găsit drumul spre succes, ele, care vor avea și școli de muzică, vor ajunge mult mai departe”.

„La vârsta de zece ani vindeam flori în piață”

Ramona Manole, fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani, a trecut, în copilărie, prin lipsuri financiare, după divorțul părinților. Își amintește de acele vremuri, în care se mobilizase, deși era copil, ca să câștige ceva bani, pentru a-și ajuta mama:

„Eu, la vârsta fiice mele, Maya, nu aveam mai nimic, vindem în piață fructe, legume și flori, ca să câștig un bănuț. Dar, eu vreau ca Maya să studieze, o țin departe de telefon mobil, de laptop, ca să se concentreze pe învățat. Duminica, ea cântă în corul bisericii, are o voce superbă”, mai spune Ramona Manole, exclusiv pentru Click!

Ce spune Ramona de la Clejani despre tatăl ei și despre Viorica de la Clejani?

Ramona Manole are un mare of. Suferă că tatăl ei, Ioniță de la Clejani, nu i-a fost aproape la greu. Consideră însă că și Viorica de la Clejani are partea ei de vină:

„Tata este o fire rece, asta e cea mai puternică armă a lui! Viorica îl ține în frâu, ea este capul răutăților, s-au ocupat numai de cei doi copii ai lor, ea i-a pus interdicție, iar el a acceptat. Nu îi fac nici ei vina în totalitate, e și el de vină că nu m-a căutat. Cu tata, poți să leșini și să cazi pe jos, el tot atitudinea aia o are! E un om sigur pe el, distant. Pe fetele mele, nepoatele lui, nu le-a căutat, niciodată nu le-a oferit nici măcar o ciocolată”.

Cați bani câștigă Ramona de la Clejani la o nuntă?

Artista de muzică de petrecere Ramona de la Clejani câștigă bani frumoși din muzică. A dorit  să menționeze că nu are un onorariu fix:

„Cânt la nunți, am recitaluri și în străinătate. Cânt și pe mult și pe puțin, cunoștințele m-au recomandat, pe la localuri, n-am plecat niciodată de la o petrecere fără bani. Nu iau foarte mult, ca să nu fugă lumea de mine. Cu trupa am un onorariu de peste 3.500 de euro, iar singură cânt și pe 500, dar și pe 1.000 de euro”, a mai spus ea, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net