Marele secret al lui Horațiu Mălăele! Metoda inedită prin care se menține în formă la 71 de ani: „E un mod de a exista”

La vârsta de 71 de ani, Horațiu Mălăele reușește să se mențină într-o formă de zile mari prin intermediul unui stil de viață pe cât se poate de sănătos, dar mai ales prin practicarea sportului. Actorul, pasionat de tenis, merge ori de câte ori are ocazia pe terenul de joc, locul care îl ajută își pună sângele în mișcare. 

Horațiu Mălăele, pasionat de tenis / foto: Social media
Horațiu Mălăele, pasionat de tenis / foto: Social media

Acum ceva vreme, Horațiu Mălăele mărturisea că o mare parte din timpul său îl dedică sportului, astfel că aproape zilnic reușește să ajungă pe terenul de tenis, în ciuda problemelor de sănătate cu care recent s-a confruntat. 

Horațiu Mălăele: „Pentru mine este o frustrare” 

Marele actor este cunoscut publicului larg grație rolurilor din filme și seriale care l-au consacrat. Deși Horațiu Mălăele nu pare genul de artist care să dezvăluie lucruri personale despre el, există momente în care vorbește despre diverse subiecte interesante pentru fani. 

Horațiu Mălăele este un adevărat pasionat de tenis, astfel că a făcut din acest hobby un stil de viață. Face sport aproape în fiecare zi, iar atunci când nu reușește devine o mare frustrare pentru el.

„Nu e un hobby, e un mod de a exista și un mod de a mă exprima. Joc tenis aproape în fiecare zi. Sunt dependent de sport.

Adică a nu face sport, a nu mă mișca, în cadrul acestor două-trei ore de tenis, pe care îl fac zilnic, pentru mine e o mare frustrare”, a mărturisit Horațiu Mălăele, potrivit WOWbiz.ro

Horațiu Mălăele s-a confruntat recent cu probleme de sănătate

În urmă cu doar câteva luni, Horațiu Mălăele se confrunta cu anumite probleme de sănătate care l-au determinat să anuleze o parte din concertele pe care le avea programate. Anunțul a fost făcut de agenția care se ocupă pentru organizarea unor astfel de evenimente, fără a oferi însă prea multe detalii despre complicațiile medicale care au condus situația până în acest punct.

„Anunț important: Dragii noștri, vă anunțăm că din motive de sănătate domnul Horațiu Mălăele nu va putea ajunge la spectacolele din data de 25 și 26 februarie, programate la Munchen și Dublin. Îi dorim o recuperare rapidă și, îi trimitem, totodată, aprecierea noastră pentru imensul său talent.

În schimb, suntem foarte fericiți să vă anunțăm că Mircea Baniciu a acceptat într-un timp atât de scurt să fie înlocuitorul lui Horațiu Mălăele, și alături de Nicu Alifantis ne va oferi cu siguranță o seară la fel de memorabilă în Munchen și Dublin. Mircea Baniciu este un artist cu o carieră impresionantă și cu un stil muzical unic, care cu siguranță va cuceri publicul.

(…) Alături de Horațiu Mălăele vă mulțumim pentru înțelegere și ne pare rău pentru orice inconveniențe cauzate de această schimbare neașteptată apărută din motive de sănătate. Suntem însă convinși că spectacolul cu Nicu Alifantis și Mircea Baniciu va fi la fel de emoționant și de captivant ca și cel cu Horațiu Mălăele”, a fost mesajul transmis de agenție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image png
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net