Marian Tătic a ajuns după gratii! Agresorul lui Laurette își ispășește pedeapsa, după ce a bătut-o pe brunetă într-o cameră de hotel

Marian Tătic a ajuns după gratii! Agresorul lui Laurette Attindehou și-a primit pedeapsa, în urma incidentului nefericit care a agresat-o într-o cameră de hotel. Bărbatul a primit doi ani și șase luni de închisoare, și trebuie să-i plătească brunetei suma de 7.000 de euro daune morale.

Marian Tătic, agresorul lui Laurette / foto: colaj Click!
Marian Tătic, agresorul lui Laurette / foto: colaj Click!

În anul 2021, un scandal monstru avea să izbucnească între Laurette și Marian Tătic. Bruneta l-a acuzat pe afacerist că a sechestrat-o și a agresat-o într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Cazul a ajuns în fața procurorilor și a celor de acasă, iar filmările apărute ulterior l-au învinuit pe Maria Tătic. 

Marian Tătic a fost închis!

Dacă la început Marian Tătic primise o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare cu executare, și a fost obligat de instanță să îi plătească vedetei suma de 13.000 de euro daune morale, afaceristul a făcut apel în ceea ce a privit decizia magistraților și astfel i s-a redus pedeapsa. 

„În urma sentinței Judecătoriei Sectorului 3, inculpatul este condamnat la 3 ani și 8 luni închisoare. Marian Tătic a declarat apel, solicitând în principal achitarea și în subsidiar diminuarea pedepsei. Evident, orice se poate întâmpla într-o cale de atac, dar noi avem convingerea că pentru achitare nu există nicio șansă, probele fiind unele covârșitoare. Apelul este singura cale posibilă de a ataca împotriva sentinței. Decizia care să fi pronunțată de Curtea de Apel o să fie definitivă. Marian Tătic a solicitat în principal achitarea și în subsidiar diminuarea pedepsei. Achitarea însemna sa fie găsit nevinovat. Și dacă nu va fi găsit nevinovat, în subsidiar, a cerut să îi diminueze pedeapsa”, a declarat Vlad Hosu, avocatul lui Laurette pentru Click!

Acesta a ajuns în urmă cu scurt timp în spatele gratiilor, unde va executa o pedeapsă de 2 ani și șase luni de închisoare, fiind scăzută și suma la 7.000 de lei. De asemenea, agresorul trebuie să stea la o distanță mai mare de 150 de metri de victima sa, după ieșirea din închisoare. 

Avocatului brunetei ne-a mai spus că a sa clientă nu a fost deloc mulțumită de sentința primită de agresorul său:

„Laurette a fost mulțumită de sentința de la fond, apreciind că i s-a făcut dreptate. Laurette vrea sa se păstreze sentința, nu vrea nimic altceva. Noi nu am declarat apel”.

Laurette, bătută într-o cameră de hotel! 

Episodul nefericit din anul 2021 a marcat-o profund pe vedetă. Deși anumite zvonuri aminteau că cei doi s-au întâlnit pentru a întreține relații intime, iar ea nu ar fi primit suma dorită, Laurette a explicat detaliat ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost bătută crunt. 

„Încă sunt în stare de șoc. Mulțumesc Poliției și lui Dumnezeu. Lăsând la o parte motivul pentru care m-am întâlnit cu el acolo, cineva încearcă să îmi facă rău. A reușit până la un anumit punct să mă facă să cad în această capcană.

Este o capcană pentru că nu este prima dată când cineva ia legătura cu mine, ca să mă întâlnesc cu cineva să mi se facă o imagine care nu are legătură cu modul în care eu sunt în realitate. Am căzut în capcană. Nu este adevărat că îl cunoșteam de câteva zile, acest domn îmi trimitea mesaje din luna ianuarie. O să pun la dispoziția organelor judiciare toate mesajele lui din luna ianuarie, când a început să îmi scrie foarte insistent. Ne-am întâlnit cu două zile mai înainte, dar s-a comportat foarte frumos. Tot ce am făcut a fost să ies din mâinile agresorului. Dacă nu venea Poliția cu două minute înainte”, spunea Laurette, la XNS, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net