Mariana Moculescu, atac dur la adresa fostului soț, de ziua ei: „N-are cum să-mi mai ureze „La mulți ani!”, l-am blocat pe telefon. A uitat cum stăteam ca un mieluț să dea în mine?”

#Exclusiv Click!

Mariana Moculescu nu dorește ca, astăzi, de ziua ei naștere, fostul soț, Horia Moculescu, să îi mai facă vreo urare, ca în alți ani. Exclusiv pentru Click!, celebra sărbătorită și-a amintit de căsnicia de coșmar, cu celebrul compozitor, despre patimile trăite în casa acestuia, vreme de 27 de ani. Ce vârstă a împlinit? „Sunt atemporală”, spune Mariana, cu umor.

Refuză urările fostului soț, de ziua ei: „L-am blocat pe telefon!”

Mariana Moculescu nu dorește să menționeze vârsta pe care a împlinit-o, azi, din simplă cochetărie. La ceas aniversar, aceasta ne-a explicat de ce nu dorește ca fostul soț să îi facă vreo urare, așa cum Horia Moculescu obișnuiește, chiar dacă s-au despărțit de 11 ani:

„Nidia, fiica mea, mi-a trimis mesaje frumoase, vom petrece împreună duminică. Până atunci, stau cuminte, în casă, iau antibiotice, căci am făcut otită medie, din cauza aerului condiționat. În schimb, nu vreau să îmi ureze nimic Horia. Ce să îmi mai ureze acest om? Între noi nu a rămas loc de „La mulți ani!”, nici măcar din politețe, sub nicio formă. L-am blocat peste tot, pe telefon.

Cel mai mult nu-i pot ierta faptul că mi-a luat fata. În plus, în timpul căsniciei, m-a luat prin surprindere cu tot comportamentul, în viața mea n-am văzut ca un bărbat să bată o femeie. A uitat cum stăteam ca un mieluț, să dea în mine, să mă bată, eram șocată. M-am trezit târziu din coșmar, am mai sărit și eu la ochelarii lui, să-i dau, dar nu știam să mă apăr, pentru că n-am văzut niciunde așa bătăi și insulte la sânge.

„Mă demonta și mă îmbolnăvea psihic!”

Tata îi dădea mamei mele toată leafa, eu vin dintr-o familie frumoasă, unită, unde exista respect. De la Horia aveam așteptări mari, e un om școlit, deștept. În public are carismă, e popular, dar când închidea ușa, în urma lui, vă spun cinstit că nu știam ce i se întâmplă. Stăteam să mă umilească, mă demonta pur și simplu psihic, piesă cu piesă. Mă demonta și mă îmbolnăvea psihic. Și acum iau un pumn de medicamente”, spune Mariana Moculescu, exclusiv pentru Click!

Ce cadouri primea de la Horia Moculescu, în timpul căsniciei?

Întrebată de reporterul Click! ce cadouri îi oferea Horia Moculescu, în timpul căsniciei, Mariana Moculescu, absolventă de Actorie și fostă prezentatoare de știri, la Antena 1, dezvăluie:

„Îmi lua parfumuri franțuzești, dar nu a făcut mari sacrificii, pentru câte i-am dăruit eu, tinerețea și frumusețea. Nu am primit nimic la schimb, ar fi trebuit să-mi facă un cadou mai valoros, o mașină scumpă, de pildă. A, și mi-a mai luat o haină din vulpe argintie. Asta pentru că a insistat o prietenă, care avea șifonierul plin de blănuri.

Iar când am mers în turnee cu el, în America, am vrut să îmi iau de acolo niște cizmulițe de vară, ieftine, de vreo 9 dolari, dar nu a vrut deloc să mi le cumpere. Ce am mai plâns, s-au speriat și prietenii noștri! A fost o scenă dureroasă. Păi, Horia Moculescu nu cheltuia cu soția, ținea de bani, ca să-i joace la Casino!”.

Mesaj pentru Alexandra Velniciuc, feblețea lui Horia Moculescu

Mariana Moculescu este ferm convinsă că între Horia Moculescu, fostul ei soț, și actrița Alexandra Velniciuc a fost mai mult de o prietenie. Mai ales că, susține ea, a adunat, de-a lungul timpului, și dovezi:

„Am cunoscut-o pe Alexandra Velniciuc, pe când era o tinerică, ne-am văzut și în Parcul Cișmigiu, când ne scoteam câinii la plimbare, eram cumva vecine. Între ea și Horia sunt convinsă că a fost mai mult decât o prietenie, așa cum susțin ei. I-am văzut plimbându-se prin Cișmigiu, i-am surprins și sărutându-se în mașină, seara, pe la Sala Palatului.

O fată cuminte nu se plimbă cu un bărbat la miezul nopții pe străzi. Alexandra poate că îl vede, așa, amuzant, însă, nu s-a întrebat vreodată de ce au fugit de el patru neveste? Alexandra nu știe cum e să fii soția lui Horia Moculescu, ce se întâmplă, de fapt, în spatele ușilor închise”, a mai menționat Mariana Moculescu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net