Mariana Moculescu o acuză pe Alexandra Velniciuc ca ar fi avut o aventură cu Horia Moculescu: „Se ține scai de această familie, la fel ca râia!”

Mariana Moculescu (56 de ani), fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (87 de ani), a ieșit din nou la atac! A venit cu noi acuzații. Mai exact, o acuză pe Alexandra Velniciuc (43 de ani) că ar fi avut o relație cu fostul ei soț!

Mariana Moculescu a ieșit din nou la atac / foto: colaj Instagram
Mariana Moculescu a ieșit din nou la atac / foto: colaj Instagram

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au divorțat cu scandal în anul 2000, după 11 ani de relație. Au împreună o fiică, pe Nidia. Deși în urmă cu ceva timp declara că nu mai ține legătura cu fostul soț, se pare că a venit cu noi acuzații. Mariana Moculescu o acuză pe Alexandra Velniciuc că ar fi avut o relație cu celebrul compozitor și că „se ține scai de această familie”.

„Nu am cum să nu evoc un moment petrecut la Milano, în anul 2018. Nidia Moculescu împreună cu tatăl ei au susținut un concert la Milano la care bineînțeles că am fost invitată! Înainte de a intra pe scenă, fostul meu soț și tatăl fiicei noastre mi-a încredințat telefonul lui mobil pentru a face câteva foto/video în timpul concertului. Nu știți câte apeluri telefonice au început să apară pe telefonul lui de la Alexandra Velniciuc, aproape că nu puteam filma nimic din cauza deranjului acestei individe.

„Îți cer să fii mereu plină de respect față de fiica lui și a mea”

Am și eu o curiozitate: Din moment ce el era cu fiica sa, pentru care motiv îl suna cu atâta disperare această individă!?? Pentru care motiv se ține scai de această familie, la fel ca râia!??”, este mesajul publicat de către Mariana Moculescu, pe pagina sa personală de Facebook.

De asemenea, spune că actrița ar fi „invidioasă” pe fiica ei, Nidia. „Alexandra Velniciuc, știu că «lucrezi» la noi «proiecte» împreună cu prietenele tale «subterane». Le cunosc și pe ele, stai liniștită, și știu că Nidia vă stă ca sarea-n ochi! Și totuși, la cât bănet ai luat din colaborarea cu tatăl Nidiei la emisiunea sa, îți cer să fii mereu plină de respect față de fiica lui și a mea.

Ai mâncat o pâine albă cu tatăl Nidiei! Dacă nu aș fi lucrat cu el în TVR la emisiunea sa, nu aș fi știut, dar pentru că știu cât am încasat, știu și cât de mișto au intrat banii în ghiozdan la tine!”, a mai spus Mariana Moculescu.

Mai mult, aceasta a publicat un interviu recent în care Alexandra Velniciuc nu a menționat-o pe fiica compozitorului, cu toate că a cântat cu tatăl ei pe scenă. 

„A fost amanta lui Moculescu” 

„De ani de zile am știut că Nidia este extraordinar de invidiată de către Alexandra Velniciuc. Poate ați crezut că exagerez când am declarat ceea ce am declarat în presă, dar este adevărat. Aceasta a fost amanta lui Moculescu și dacă el ar fi fost mai tânăr, Nidia ar fi avut de suferit mai mult decât a suferit din cauza acestei femei. Dovada o veți găsi în interviul pe care această amantă l-a dat. Nu a spus absolut nimic de Nidia, cu toate ca Nidia a performat pe scenă alături de tatăl ei.

Totul iese la iveală! Voi posta și videoclipul în care Nidia cântă alături de tatăl ei și acesta îi mulțumește pentru că i-a interpretat piesa «Singurătatea mea».

Aș dori sa o întreb pe această femeie, conform declarațiilor ei din presă: «Este adevărat că atunci când ai telefonat mamei tale, ani mulți în urmă, aceasta ți-a răspuns și te-a numit „vierme”?»”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
tamayo perry (2) jpg
banner cupluri vedete png
banner babs png
andreea banica (1) jpg
stefan floroaica sanziana negru instagram jpg
banner rica raducanu png
tj miles si iubita jpg
Costi Ioniță și Jason Derulo s-au întâlnit în Dubai
image
actualitate.net
image
actualitate.net