Mariana Moculescu, schimbare radicală de look. Cum arată acum, e complet diferită

#Exclusiv Click!

Mariana Moculescu (56 de ani) surprinde din nou! Fosta soție a lui Horia Moculescu (87 de ani) a ales să își facă o schimbare de look radicală și anume să se tundă scurt, ceea ce îi stă perfect. Pentru că este mândră de noua sa schimbare, vedeta și-a postat mai multe imagini pe contul său de socializare. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit de ce a recurs la această schimbare.

„M-am tuns foarte scurt, pentru că vreau să văd exact toate defectele feței și ale decolteului miar recent mi-am injectat și toxină botulinică, în zona feței, și a gâtului. Plus că în viitorul apropiat sper să îmi fac o o blefaroplastie superioară peste câteva zile”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Click!

În urma imaginilor postate pe conturile sale de socializare, Mariana Moculescu a fost apreciată prin like-uri și comentarii:

„Ești minunată”, „Foarte sexi ești”, „Ești perfectă, frumoasă și minunată. Mult respect”.

Mișcarea, sănătate curată

Fosta soție a lui Horia Moculescu ne-a mai dezvăluit și cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat, dar și din ce își câștigă traiul de zi cu zi:

„Pentru a mă menține într-o formă fresh fac sport. Plus că, pe lângă faptul că reușesc să mă mențin ok, am și un tonus, o stare foarte ok, iar ca activitate profesională, din ce îmi câștig eu banii? de pe site-ul american Onlyfans (platformă de fotografii pentru adulți – n.r)”.

Click! spune

Mariana Moculescu este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (87 de ani). Cei doi au divorțat cu scandal în anul 2000, după 11 ani de relație. Au împreună o fiică, pe Nidia Moculescu. După separarea de artist, bruneta a ales să părăsească țara pentru a se muta inițial în Italia după care în Germania, perioadă de ani, în care a încercat să își refacă viața personală, însă fără prea mult succes.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Dragoș Dolănescu
ana porgras zanni  jpg
ana porgras zanni  jpg
banner mihai albu png
Mihai Mitoșeru prezintă "Se strigă darul" la Kanal D
CRBL instagram jpg
cub anda calin png
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net