Maurice Munteanu a umilit o concurentă la „Bravo, ai stil”! Ce i-a spus despre fațetele dentare

În urmă cu aproximativ o săptămână, a debutat noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”, pe Kanal D2. Iubitoarele show-ului de modă așteptau cu sufletul la gură să înceapă sezonul 8. Ei bine, emisiunea a reapărut pe micile ecrane, iar printre cele zece noi concurente se numără și Alina Olariu (29 de ani), cea care a deschis și prima gală concept din acest sezon. Însă, chiar dacă a reușit să îl cucerească pe Maurice Munteanu (45 de ani) cu momentul ei, juratul a ținut să îi facă și câteva observații.

Maurice Munteanu a umilit o concurentă la „Bravo, ai stil!”
Maurice Munteanu a umilit o concurentă la „Bravo, ai stil!”

Alina Olariu are 29 de ani și este din Sibiu. Ea este concurenta ce a deschis prima gală concept din noul sezon „Bravo, ai stil”, iar momentul l-a dat pe spate de Maurice Munteanu. Juratul a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei și a momentului.

„Reprezintă un moment pentru tot ce înseamnă istorie estetică, pentru tot ce înseamnă emoție artistică. Când a intrat ea, într-o parte așa, știi, cu piciorușul ăla, trăgea un picioruș și pe altul îl scotea în față, și o lua agale către camere, așa în față. Avea un joc.

Ăla a fost un moment, gândește-te că au fost concurente în alte sezoane cu coregrafii, coborau de pe glob, a anulat tot. O lejeritate fantastică, e născută pentru scenă, se vede, mă, camera în ea, atrage camera. Când apare Alina, camera nu poate să stea fixă, o ia după ea”, au fost cuvintele juratului Maurice Munteanu despre momentul concurentei.

Însă, chiar dacă acesta i-a lăudat prestația, el a ținut să îi facă și câteva observații Alinei Olariu. Mai exact, Maurice s-a luat de fațetele dentare ale concurentei, dar și de părul „care nu se mișcă”: „Am să încep analiza ținutei cu un sfat general, dacă nu vorbim despre fațete, când vă albiți dinții, nu îi albiți foarte tare, dacă sunt fațete, îi poți albi cât vrei, dacă nu sunt fațete, îi distrugi.

Părul este foarte negru și tu ești foarte bronzată, ori dinții fiind atât de albi, contrastul este unul nenatural, bașca, părul care nu se mișcă, detest părul care nu se mișcă și care este fixat până la nemurire. Rochia îți vine foarte bine, sandalele sunt puse corect în compoziție, accesorizarea am înțeles că te reprezintă. Nu mă omor după acest styling, consider că poți duce zona sexy într-o zonă mult mai penetrantă, că suntem, totuși, la «Bravo, ai stil!»”, i-a spus Maurice concurentei.

Ce calificative a primit Alina Olariu? Ținuta ei nu a fost una tocmai reușită, fiind notată de către jurați cu 3-2-3. Însă, chiar dacă nu a avut note mari, jurații au ținut să precizeze că ținuta i s-a potrivit de minune.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net