Mihaela Bilic rupe tăcerea și vorbește despre fostul iubit. Ce regretă și acum din relația cu actualul soț al Andreei Berecleanu

Mihaela Bilic (53 de ani), una dintre cele mai cunoscute nutriționiste din țară, și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre relația de 13 ani pe care a avut-o cu medicul estetician Costantin Stan, actual soț al Andreei Berecleanu. 

Mihaela Bilic și Cosmin Stan au format un cuplu / foto: Colaj Click!
Mihaela Bilic și Cosmin Stan au format un cuplu / foto: Colaj Click!

Cu toate că erau de atât de mult timp împreună, Mihaela Bilic și Costantin Stan s-au despărțit după un test drive în Germania. Reveniți în țară, nutriționistul l-a contactat pe acesta și i-a comunicat dorința de a merge pe drumuri separate. Acum, după ani buni de la despărțire, Mihaela Bilic are un regret din fost relația. 

Mihaela Bilic: „Am construit foarte mult împreună” 

Dr. Bilic a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV, acolo unde și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a făcut o serie de mărturisiri referitoare la relația pe care a avut-o cu actualul soț al Andreei Berecleanu - Costantin Stan. 

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, Mihaela Bilic păstrează și acum regretul că, în 13 ani, ea și fostul partener nu au mers în absolut nicio vacanță împreună. Cu toate acestea, recunoaște că pe plan profesional au format o echipă de zile mari. 

„După ce am plecat, a fost nevoie de trei fete în locul meu pentru treaba pe care eu o făceam de una singură. Eu vorbeam mereu cu pacientele, le luam și le însoțeam la doctor. Mergeam împreună la congrese în străinătate. Am construit foarte mult împreună. Nu am fost niciodată într-o vacanță împreună. Nici măcar o dată.

Eu, când l-am cunoscut, țin minte că opera și noaptea în weekend, iar abia după șapte ani, fetele din clinică au rămas șocate că doctorul a fost de acord să nu opereze duminica. Ne-am potențat în zona asta, iar din punct de vedere profesional, cu privire la chirurgia estetică, am avansat împreună”, a spus dr. Mihaela Bilic, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
florin calinescu png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net