Mihai Mărgineanu, enervat la culme: „Voi știți cu adevărat ce face copilul vostru?”

Mihai Mărgineanu, cunoscutul actor care îl interpretează pe Ardiles în serialul „Las Fierbinți”, a dezvăluit pe platformele de socializare impactul profund pe care l-a avut după ce a petrecut Ziua Muncii în atmosfera vibrantă a Vamii Veche.

Mihai Mărgineanu s-a speriat când a văzut ce e în Vamă / foto: arhiva
Mihai Mărgineanu s-a speriat când a văzut ce e în Vamă / foto: arhiva

Cu o sinceritate tulburătoare, artistul a relatat că prezența sa pe litoralul românesc nu a fost pentru a se distra, ci pentru a veghea și a fi o prezență reconfortantă pentru adolescenții săi. Ceea ce a descoperit acolo i-a lăsat un sentiment amar și l-a întristat profund.

„Ca orice om fără prea multă judecată, am ales să petrec și eu Ziua Muncii la Vama Veche... Nu din nostalgie, așa cum s-ar putea crede, ci din postura de observator și protector al adolescenților mei.

Acești tineri au fost influențați de părinții lor, adică de mine, un individ puțin cam nebunatic, și de mama lor, o prezență caldă și iubitoare. Ne-am dorit cu toții acea libertate despre care visam când eram la vârsta lor, când mirosul de ciorbă de pe aragazul din Vama Veche și zgomotul vidanjelor pe drumurile sătești ne îmbiau simțurile în trecut.”

„Ei bine, acești doi adolescenți, greu de controlat, au decis să meargă (de data aceasta, pe banii lor) la Vama Veche, ceea ce mi-a provocat o mare neliniște. Știam că fiica mea este cu un nivel de maturitate cel puțin la fel de ridicat ca al meu. Așa că am decis să-i urmărim și să-i supraveghem de aproape.”

„Dar ce am descoperit oameni buni?”

„Dar ce am descoperit... oameni buni... pe lângă artiștii constructori, oamenii care lucrează cu fier și beton, și muncitorii cimitirului, am găsit o mulțime de liceeni! Și fără părinți!

Vama Veche era inundată de mirosuri de shaorma și clătite, sunete de muzică reggaeton și chill, cu un bass atât de puternic încât îți simțeai inima vibrând. Dar era plin și de fete de 14-17 ani, toate machiate asemănător, folosind adesea cuvântul "gen" în fiecare propoziție și după fiecare subiect, multe dintre ele fiind extrem de îmbătate (Doamne ferește!) și dansând pe barurile de la Semafor, Mandala sau Molotov. (Nu există oare o lege care să interzică consumul de alcool la minori?)”

„Băieții, la rândul lor, își afișau masculinitatea într-un mod exagerat. A fost un moment în care m-am gândit să îi dau unui dintre ei un hanorac, pentru că purta doar un tricou în timp ce temperatura era de doar 12 grade Celsius. (Să nu cumva să se îmbolnăvească, copilul!)”

„Am străbătut Vama Veche în lung și în lat pentru a-mi confirma o concluzie: fie am îmbătrânit eu și nu îmi amintesc corect lucrurile prin care am trecut în trecut în acest loc... fie nivelul de civilizație a coborât sub nivelul mării?”

„Deci, pentru voi, părinții care vă considerați deschiși la minte sau sunteți mândri că tinerii voștri sunt cu gașca la mare, mândri că se maturizează mai repede... am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Bă, voi știți ce fac cu adevărat copiii voștri?” - acesta a fost mesajul profund al artistului în postarea sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
Dimitri Vegas Like Mike 2018 cr Boy Kortekaas billboard 1548 webp
Andreea Bălan pregătește pe 16 octombrie spectacolul aniversar pentru 30 de ai de carieră
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net