Mihai Trăistariu e fericit! A scăpat de „pedepse”! “După o lună de stat pe tușă…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu e super bucuros. Motivul este simplu iar artistul abia aștepta să se întâmple minunea. Și-a recuperat permisul și este acum în culmea fericirii! A scăpat de mersul pe jos și cel cu trenul iar acum se poate plimba liber și nestingherit, din nou, cu mașina din dotare.

Nu mai am permis, mi-a luat Poliția permisul, călătoresc cu trenul acum. Am trecut pe roșu în Constanța, mă grăbeam pe aici. Polițistul zicea că a fost roșu și eu am zis că a fost portocaliu. Mi-a suspendat permisul timp de 30 de zile. Pe 12 mai intru din nou în posesia lui!", ne-a mărturisit Mihai Trăistariu special pentru Click!, la începutul lunii mai.

Dar acum, artistul și-a strigat fericirea pe rețelele de socializare.

Bucurie mare pe capul meu! Azi (n.r.: ieri) mi-am luat înapoi permisul de conducere! După o lună de stat pe tușă! Și-atunci, pe 16 și pe 17 mai am patru filmări la București! Vă țin la curent despre fiecare în parte!”, a mai adăugat cântărețul.

A slăbit un kilogram într-o zi de la mersul pe jos

După ce a rămas fără permis, Mihai Trăistariu a experimentat din plin mersul pe jos și se pare că i-a făcut bine pentru că a dat jos rapid un kilogram într-o zi și a ars multe calorii.

Mi-au luat permisul luna trecută și de pe 12 aprilie până pe 12 mai a trebuit să merg pe jos. Nu mi-a dăunat, dimpotrivă! Eu care sunt sportiv, de fel,  și am și slăbit de pe 3 ianuarie 10 kilograme, chiar 11, mi-a priit cumva pentru  că am mers mai mult pe jos. Am bătut și record personal și nu știu dacă a făcut nebunia asta cineva vreodată! Am mers într-o zi 33 de kilometri pe jos.

Am plecat din Mamaia Nord, de la mine de acasă, am străbătut-o pe toată, am străbătut toată Mamaia și apoi toată Constanța pentru că aveam treabă la școala mea de muzică, după care m-am întors înapoi acasă, plus  niște cumpărături mai mărunte prin oraș. Am venit numai pe jos, mă dureau picioarele, eram lihnit. Am plecat de acasă pe la 8 dimineața și m-am întors de la 17.00 seara.

Numai mers pe jos! Am vrut să văd dacă pot și am putut! E sănătos! Am și slăbit un kilogram într-o singură zi atunci! Când am ajuns acasă și m-am cântărit nu îmi venea să cred! Atâtea calorii am ars dar până la urmă nimic nu trebuie privit negativ! De ieri am permis așa că am venit la București cu mașina mea!”, ne-a declarat azi, exclusiv pentru Click!, Mihai Trăistariu.

Organizează tabere în Grecia

Mihai Trăistariu este foarte atașat de copiii de la școală lui de muzică. Organizează tot felul de ieșiri împreună cu elevii săi și pregătește chiar și o tabăra în Grecia pentru această vara.

Lume ... lume ... Atențiune! Hai în Grecia! În tabără cu elevii mei! Mai am 11 locuri libere! Cazare - 4 nopți - în stațiunea Keramoti. Într-una din zile mergem cu ferryboat-ul pe Insula Thassos și facem plajă la Marble Beach, una din plajele aflate în Top 10 - cele mai frumoase plaje din lume. Pornim pe 18 iunie seară, din Constanța, cu autocarul și ne întoarcem pe 23 iunie, seară, tot la Constanța. Cazarea (4 nopți) și transportul (Constanța - Grecia și retur) înseamnă în total 166 euro de persoană”, a anunțat Mihai Trăistariu.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net