Mihai Trăistariu e în doliu! Artistul cu voce de priveghetoare suferă cumplit! „Sunt sfâșiat de durere!”

Nu are copii și nu s-a căsătorit încă dar are multă dragoste de împărtășit și o face cu drag și din suflet pentru animăluțele lui! Mihai Trăistariu  (43 ani) suferă cumplit de două zile.  

Din 8 pisici, câte a avut în casă, a mai rămas cu 5. Acum i-a murit unul dintre motanii preferați din cauza insuficienței renale și el se simte neputincios. Artistul își plânge camaradul cu patru picioare și a mărturisit în mediul online că aproape urlă de durere iar acest lucru l-a făcut să se gândească din nou cât de mult își dorește să facă un centru de cercetare care să oprească moartea!

„Mă înțeapă inima”

„Mă doare sufletul și mă înțeapă inima dar trebuie s-o spun ca să mă descarc. Azi a murit Negruțu. Motanul meu iubit. Am avut 8 pisici. În casă. Au mai rămas 5 din 8. Sunt sfâșiat de durere. Abia acum plâng.

A murit la ora 4 după-amiază. Era internat la o clinică veterinară în Constanța. L-am dus de joi. Nu mai mânca singur. Era slăbit. Avea insuficiență renală. Era bătrân. Avea deja 17 ani.

Fratele lui, Ambiță, a murit acum 2 ani. Probabil tot de asta. S-a stins într-o zi, din senin. Am cântat în seara asta la Arieșeni, în județul Alb. Pe la ora 19.00. Sunt plecat de ieri din Constanța. Înainte de a pleca l-am vizitat de dimineață la clinică. L-am luat în brațe. Avea branula pe lăbuță. Dar avea încă putere. L-am lăsat acolo trăind cu speranța că-l voi lua luni acasă și că va mai trăi. Măcar puțin.

Dar azi a cedat. Cei de la clinică m-au anunțat că n-a mai rezistat. Era prea slăbit. Am stat foarte încordat pe scenă, la concertul din seara asta și foarte concentrat să nu mă pufnească plânsul. Îmi iubesc enorm animalele. Și pisicii și câinii de care am grijă de atâta timp. Ei sunt copiii mei. Încerc să mă gândesc la altele. Dar e tare greu. 17 ani de amintiri atât de frumoase s-au terminat brusc. De fiecare dată când moare cineva drag din viața mea...mă topesc de durere. Sunt prea sensibil. 

„Sunt prea sensibil...”

Aproape urlu de durere, dar nu se aude. În fine, 72 de ore durează durerea după moartea unei ființe dragi. Așa spun oamenii de știință. Apoi te iei cu altele și ... uiți încet-încet... Am încercat azi din răsputeri să maschez, să nu afle nimeni. Abia acum pot să mă descarc. Iertați-mă! Simțeam nevoia să plâng. Aici. Acum”, a simțit Mihai Trăistariu nevoia să își împărtășească durerea prin scris. Și totodată și-a mai exprimat o dorință!

„P. S.: Îmi doresc enorm să fac odată acel centru de cercetare care să oprească moartea. Există cercetători care susțin că moartea e doar o boală care va fi vindecată în viitor! Iar eu chiar cred ce spun oamenii de știință. Pentru că sunt deștepți. Și citiți. Și informați. Și pasionați de munca lor. Negruțu s-a dus azi la Ambiță și la Gândăcel. Trei îngeri. Iubirile mele. Copiii mei. Mai am 5 pisici. Mi-e frică. Fac calcule. Prichi are 11 ani, Pufi are 9, Rina și Pufuleț au 6, Panda are 4 ani”, a mai adăugat artistul care a mărturisit și faptul că se consideră ghinionist pentru că și-a pierdut ambii părinți  de tânăr, mai precis, mama lui s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani, iar tatăl său pe când avea 68 de ani, și de aici și sensibilitatea lui Trăistariu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net