Marc Anthony, tată pentru a șaptea oară! Nadia Ferreira este însărcinată: «Cel mai frumos cadou»

Ultima actualizare:

Marc Anthony (54 de ani) este de neoprit! La începutul anului, s-a căsătorit pentru a patra oară, iar acum se pregătește să devină din nou tătic. Cântărețul de orginine portoricană și proaspăta lui soție, modelul paraguayan Nadia Ferreira (23 de ani), au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună, al șaptelea pentru artistul latino.

Marc Anthony și Natalia Ferreira sunt în culmea fericirii (Foto: Getty Images)
Marc Anthony și Natalia Ferreira sunt în culmea fericirii (Foto: Getty Images)

Nadia Ferreira este însărcinată! Marele anunț a fost făcut chiar de artist și de soția lui, pe Instagram, de Valentine's Day. Cei doi au publicat și o fotografie în care apare burtica de gravidă a viitoarei mămici. „Cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților! Mulțumim, Doamne, pentru această imensă binecuvântare în viețile noastre!”, a fost descrierea care a însoțit imaginea.

Deși este primul copil pentru model, cântărețul are deja șase urmași, cu fostele sale soții, printre care: gemenii Emme și Max (14 ani) cu Jennifer Lopez (53 de ani), doi băieți cu Dayanara Torres (48 de ani), Cristian (21 de ani) și Ryan (19 ani), iar cu fosta iubită, Debbie Rosado (53 de ani), un băiat și o fată pe nume Chase (26 de ani) și Ariana (28 de ani)

Fostele soții nu au fost prezente la nuntă

În luna februarie a anului trecut, au apărut primele zvonuri cu privire la relația dintre Marc Anthony, care are o avere de 80 milioane dolari, și Nadia Ferreira, fosta Miss Universe Paraguay 2021. N-au stat prea mult pe gânduri și, în luna mai, și-au anunțat logodna, relatează tabloidul britanic DailyMail.

Modelul a publicat atunci o fotografie a unui inel cu diamant pe Instagram. Opt luni mai târziu, s-au căsătorit în Miami, unde au dat o petrecere de nuntă fastuoasă, la Muzeul de Artă Pérez, pe 28 ianuarie.

Nunta opulentă a avut o listă impresionantă de invitați celebri, dar fostele soții ale cântărețului nu au fost prezente la petrecere. Cu toate acestea, doi dintre băieții lui, Cristian și Ryan au decis că nu pot rata acest moment special din viața tatălui lor, dezvăluind anterior că sunt în relații bune cu noua lor mamă vitregă, care este, de altfel, foarte apropiată de vârsta lor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net