Minodora și Ornela Pasăre și-au împodobit casa de Paște mai ceva ca de Crăciun! Imagini inedite

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Iepurași, puișori, ouă încondeiate! Mai nou, vedetele își împodobesc casele și de Paște, nu doar de Crăciun. Minodora a dat startul și a golit magazinele de decorațiuni.

Minodora e campioană la decorațiuni! A umplut casa cu iepurasi, puișori și ouă de Paște! 

Minodora a început să decoreze casa pentru sărbătoarea de Paște, încă din urmă cu o săptămână. Primul loc pe care l-a umplut cu iepurași, ouă și puișori a fost bucătăria. A cumpărat cam tot ce i-a făcut ochiul din magazinele înțesate cu decorațiuni de sezon. 

„Aici e locul unde noi ne facem cafeaua. Am pus o văzuță aici cu ouțe roșii. Am cumpărat și niște lingurițe pentru cafeluță cu floricele, suporturi roșii pentru ouă. Totul este pe roșu aprins. 

Am adus din America și un tocător în formă de bomboană. Am și bezele pentru ciocolată caldă și condimente specifice.

Am aici și o plachetă personalizată, făcută de prietena mea, pe care scrie <<Paște fericit>> cu iepurași, în românește. Pentru că peste tot nu găseam decât în limba engleză. 

Am cumpărat toată colecția de decorațiuni cu găinușe, căni, suporturi pentru ouă, carafe, borcane, plătouri, suporturi pentru șervețele etc. Mai am și o colecție de puișori, o familie întreagă și niște icoane. 

Am și o candelă, aici aprind o lumânare pentru mulțumire. Mă întreabă fetele cum fac eu mâncare. Simplu, dau la o parte o parte din ornamente și apoi le pun la loc ”, a povestit Minodora, prezentându-și mândră bucătăria, care arată ca-n reviste. 

Minodora a pregătit deja și decorațiunile, dar și vesela nouă pentru masa de Paște. A ținut cont de trenduri și a ales culoarea verde crud, care va predomina anul acesta la masa de Paște.

„Masa arată așa în mare. Am pus o față de masă verde, la care am asortat șervete tot verzi, cu iepurași. 

Am niște decorațiuni cu niște iepurași care ies dintr-o varză. Pahare cu verde, așezate pe un suport de lemn, o carafă de decor cu ouă, niște ouă de ciocolată, cozonacul și brioșele vor sta pe mijlocul mesei. 

Uite și un cofraj cu ouțe frumos colorate și pictate cu iepurași. E totul foarte simplu și cu gust aranjat. E o masă spectaculoasă!”, a spus Minodora, care a prezentat fanilor unul dintre set up-urile pentru masa de Paște. 

Ornela Pasăre: „Îmi place să fac din casa mea un mic colț de rai”

Casa Ornelei Pasăre este în tot timpul anului un adevărat altar. Cântăreața, care este foarte credincioasă, a adunat de pe la mânăstirile și bisericile colindate de-a lungul anilor icoane valoroase pe care le-a pus la loc de cinste în casă. 

De Paște, Ornela mai adaugă câteva icoane prin casă, dar și decorațiuni specifice acestei sărbători sfinte, precum iepurași, coșulețe cu flori sau ouă încondeiate aduse din Bucovina.

„Decorarea casei cu ocazia sărbătorilor pentru mine a devenit o tradiție. Nu îmi place să exagerez cu decorațiunile, însă nici fără ele, nu se poate. 

Ador să creez o atmosferă armonioasă și primitoare, căminul nostru trebuie să aibă un decor special și plin de iubire. Îmi place să fac din casa mea un mic colț de rai.

Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire și lumină celor dragi! Sărbători pascale fericite!”, a transmis frumoasa solistă de muzică populară de sfintele sărbători de Paște cititorilor Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
image
actualitate.net
image
actualitate.net