Ornela Pasare, accident nefericit la filmările pentru noul videoclip cu Alex Cery! Ce a pățit cântareața

#Exclusiv Click!

Ornela Pasare s-a accidentat la filmările pentru noua sa piesă „Codrule”, un featuring cu artistul Alex Cery. Ce a putut să pățească frumoasa solistă de muzică populară?

Ornela Pasăre (39 de ani), frumoasa solistă de muzică populară, a schimbat macazul și a lansat, de curând, piesa pop „Codrule”, un featuring cu artistul Alex Cery. 

Artista a avut parte de adevărate peripeții la filmările pentru videoclipul piesei, care s-au desfășurat la munte, într-o pădure, pe zăpadă. 

Ornela Pasăre a alunecat pe zăpadă la filmări! „Era să îmi rup mâna”

Ornela s-a accidentat în timpul filmarilor. Blonda a alunecat pe gheață și a căzut pe mâna strângă. Vedeta s-a ales doar cu o entorsă, însă a fost pe punctul de a-și fractura brațul. 

Piesa „Codrule” este produsă de Robert Andrei Niculae (ANY1), singurul român care a produs o piesă pentru celebrul Snoop Dogg, dar și altor artiști din afară.

„Sunt extrem de încântată și de fericită să abordez din nou un alt stil muzical, alături de artistul și colegul meu Alex Cery. 

A fost o super provocare, chiar îmi era dor să cânt din nou și un alt gen muzical. De ce zic din nou un alt gen muzical? Pentru că eu, în trecut, am mai cântat și alte genuri muzicale alături de marele artist Costi Ioniță. 

Chiar dacă îmi place enorm de mult muzica populară și mă bucur de succesul pe care îl am, mă regăsesc și în alte stiluri muzicale, mai ales că melodia <<Codrule>> Alex Cery feat. Ornela Pasare, de pe albumul Yin&Yang, compusă de marele producător Niculae Robert Andrei (Andy), a strâns foarte multe vizualizări într-o săptămână și are un succes imens. Mulțumim publicului pentru tot!

Videoclipul melodiei este unul foarte frumos filmat în natură, însă este unul cu peripeții pentru că, la filmări, am avut și un accident, mai exact, am alunecat, mi-am pierdut dezechilibrul și am căzut în zăpadă!

Era să îmi rup mâna, însă m-am ales doar cu o mică entorsă și ditamai vânătaia, dar zic eu că am scăpat ușor pentru că puteam să ajung cu mana în ghips. Asta-i viața de artist, mai întâmpinăm și peripeții”, a dezvăluit Ornela Pasăre, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Alex Cery? 

Alex Cery este recunoscut pe plan național, și nu numai, datorită single-ului „Paloma”, lansat în anul 2012, acesta fiind difuzat în peste 50 de țări. Artistul a mai colaborat și cu artiști precum Mattyas, solistul ce a „spart” topurile Internaționale, Alex fiind primul produs marca „Proconsul”. 

Piesa „În lipsa ta”, cântată alături de Gheorghe Gheorghiu, a avut un succes remarcabil, strângând 100.000 de vizualizări în numai 24 de ore. Artistul pregătește în prezent 6 piese, ce fac parte de pe noul său album, „Yin & Yang”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net