Moda străzii. Ce ținute cuminți poartă vedetele atunci când nu apar la TV! Paparazzii Click nu au ratat nimic

Te-ai întrebat cum se îmbracă vedetele atunci când nu sunt pe scenă, la televizor sau în reviste? Îți arătăm noi. Paparazzii noștri au realizat mii de fotografii cu  celebritățile din România, iar acum vi le arătăm pe cele mai recente, surprinse luna aceasta și luna trecută.

Denisa și Flick, la cumpărături. Fotografii: BLITZ
Denisa și Flick, la cumpărături. Fotografii: BLITZ

Vedetele cu conturi generoase nu epatează cu nimic atunci când își aleg ținutele de stradă. Sunt fresh, naturale și relaxate și nu amintesc cu nimic de imaginea glam de pe covorul roșu sau de la televizor. Iată cum le-am surprins pe stradă, în imagini sută la sută neretușate, pe Denisa Fîlcea și pe Flick, pe Brigitte și Florin Pastramă, Anca Serea, Andreea Bălan, Dorian Popa, Denise Rifai, Doinița Oancea, Loredana Groza, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu.

Citește și: FOTO Vedetele au început să iasă la evenimente. Ținute colorate, rochii mini și zâmbete sub vizieră

Denisa Fîlcea, soția lui Flick, fostă Miss Planet 2019, arată ca o fată de liceu atunci când nu se machiază și când nu își pune rochii sexy. Am surprins-o la cumpărături, alături de soțul ei, îmbrăcată simplu, cu pantaloni negri și cu o geacă albă. 

Ramona Olaru și Brigitte, ceva mai îndrăznețe, pe stradă

Tot în cuplu i-am fotografiat și pe Ramona Olaru-Cătălin Cazacu și Brigitte - Florin Pastramă. Aici găsim un pic de extravaganță, mai ales la Ramona, ai cărei jeanși cu inserții din piele atrăgeau privirile, pe stradă. Evident, căci îi veneau perfect. Brigitte adoră pantalonii din piele, purtați cu celebrele ei blănuri de chinchila. 

Andreea Bălan și Anca Serea preferă combinațiile de alb, negru și gri și încălțămintea cu tală plată. Pe solistă am surprins-o la un salon cosmetic, iar pe Anca Serea, în drum spre o cofetărie. 

Tot sport se îmbracă și Loredana Groza pe stradă, dar se vede de la o poștă că nu e o apariție banală. Și despre Dorian Popa putem spune același lucru, mai ales că celebrul influencer merge și cu Cheluțu în brațe, câinele lui devenit celebru în online. Dorian adoră hainele și se vede. 

Citește și: Fenomenul «Înoată Cheluțu». Ce gest a făcut Dorian Popa pentru câinele său, devenit superstar pe YouTube

Doinița Oancea și Denise Rifai încheie această galerie foto. Vedeta de la Kanal D și fosta actriță de telenovele au purtat mai multe texturi și suprapuneri, reușind să combine fericit piesele vestimentare. Cel puțin, ceea ce se vede în poze, nu deranjează ochiul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net