Momentul de cotitură care i-a schimbat viața actriței Maia Morgenstern: „Pregătirea mea nu este suficient de bună”

Ultima actualizare:

Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute actrițe românești. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o însă începuturile nu au fost deloc ușoare. Oamenii o adoră, dar puțini știu că pentru a ajunge unde este astăzi, actrița a traversat un moment de cotitură care i-a schimbat viața!

Maia Morgenstern, 40 de ani pe scenă Facebook

Momentul de cotitură care i-a schimbat viața actriței Maia Morgenstern

Încă din adolescență, Maia Morgenstern și-a descoperit pasiunea pentru teatru. După absolvirea liceului, a hotărât să își urmeze visul și să se înscrie la facultatea de teatru. Cu toate acestea, numărul redus de locuri disponibile și concurența acerbă au făcut ca actrița să nu fie admisă, trecând prin eșecul examenului. Cu tenacitate și determinare, Maia nu s-a lăsat înfrântă și a ales să se alăture echipei Teatrului Evreiesc de Stat, unde și-a consolidat bazele în lumea teatrală.

În primul an am căzut la examen, nu am luat examenul la Facultatea de Artă Teatrală Cinematografică I.L.Caragiale. Poate că în pregătirea mea nu este suficient de bună. Erau vreo patru locuri și vreo 500 de candidați, erau pentru fete și pentru băieți, am căzut în primul an și imediat, dar imediat m-am angajat la Teatrul Evreiesc de Stat, nu pentru că ar fi avut ei mare încredere în mine, mai ales că eram și o căzătură”, a povestit Maia Morgenstern, în podcastul moderat de Damian Drăghici.

Maia Morgenstern păstrează cu căldură în inimă amintirile din copilărie, când părinții o încântau cu spectacole de teatru de păpuși. Pe măsură ce a crescut, a cultivat în taină pasiunea pentru radio. La vârsta de 18 ani, a făcut primii pași pe scenă, marcând începutul unei noi călătorii în lumea teatrului.

Era să mă pedepsească tata, aveam seriale de teatru radiofonic. Mama îmi dădea tranzistorul și îl băgam sub pernă ca să nu se audă, comploturi. Mergeam la teatru, mergeam de foarte devreme, de devreme, de când eram copil. Primele amintiri sunt de când eram în Parcul Herăstrău, când mă duceau la teatrul de păpuși. Cred că aveam 18 ani”, a mai povestit actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net