Monica Bîrlădeanu, apariție fermecătoare în costum de baie. La 45 de ani, actrița este posesoarea unui trup de invidiat

Monica Bîrlădeanu a renunțat la haine și și-a surprins fanii cu trupul la care multe tinerele doar visează! Actrița s-a bucurat de o vacanță în Egipt și a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare. La 45 de ani, vedeta se mândrește cu un corp de invidiat, iar fotografiile în costum de baie publicate au adunat rapid mii de aprecieri.

Cum arată Monica Bîrlădeanu, la 45 de ani, în costum de baie / foto: colaj Instagram
Cum arată Monica Bîrlădeanu, la 45 de ani, în costum de baie / foto: colaj Instagram

Monica Bîrlădeanu a fost recent plecată într-o vacanță de vis în Egipt, unde a vizitat locuri frumoase și a avut parte de numeroase activități. De asemenea, fiind destul de activă pe rețelele de socializare, a publicat și câteva fotografii, însă cele care au strâns rapid mii de aprecieri au fost cele în care actrița apare în costum de baie.

Se pare că trecerea timpului nu o afectează deloc pe actriță, căci la 45 de ani are un trup la care multe tinere doar visează. În imaginile cu care i-a surprins plăcut pe internauți, vedeta a ales să poarte un costum de baie întreg roz, care îi evidențiează talia de viespe și formele voluptoase.

Soare torid, sare în păr și pălărie de paie. Am făcut și snorkeling azi, desigur, vă arăt, însă, mâine. Azi am zis s-o țin pe-un classy black&white”, este mesajul care însoțeste fotografiile publicate de Monica Bîrlădeanu.

„În ultima zi de vacanță am simțit să fac ceva și pentru sufletul meu”

De asemenea, tot pe pagina sa personală de Instagram, vedeta a povestit ce a făcut în ultima zi de vacanță și cum a fost la Mănăstirea Sfânta Ecaterina, un loc important pentru creștini, aflată la poalele Muntelui Sinai.

În ultima zi de vacanță am simțit să fac ceva și pentru sufletul meu, așa ca am fost la Mănăstirea Sfânta Ecaterina de la poalele Muntelui Sinai; o vizită care-ți umple inima de liniște și de blândețe. În curtea interioară e și locul unde Moise a văzut rugul aprins din care a auzit vocea lui Dumnezeu.

Mai mult decât atât, nu era doar locul… ci și rugul: în imaginea 4 mă uit la un arbust cu partea de jos complet uscată și coroana verde. Știu…și eu m-am întrebat cum e posibil?! Are peste 3300 de ani, e sustinut de un zid și e rugul despre care vorbeam mai sus, pe care l-a văzut și Moise. Emoționant e puțin spus… Apoi am coborât la mașina pe o cămilă. Sincer mi-e tare milă de ele, dar mi-am dat seama că să te ducă în spate 5 minute e singurul mod prin care familia care le avea în grijă se poate întreține și le poate hrăni și pe ele. O zi cu sens, care te lasă cu un sentiment de împlinire…ceea ce vă doresc și vouă. Love”, a scris Monica Bîrlădeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alin Oprea a spus adevărul despre despărțirea Talisman foto arhivă personală
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net