Motivul pentru care Cornel Palade refuză unele proiecte în ultima perioadă: „Fac foarte bine”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cornel Palade (71 de ani) și-a câștigat respectul și numele pe care îl are astăzi printr-o muncă asiduă de ani de zile, în care a muncit din zi lumină. Astfel că acum a ajuns să fie un nume important de pe scena teatrului românesc și nu doar. Contactat de Click!, celebrul artist ne-a dezvăluit că în ultima perioasă a spus „pas” unor proiecte la care a fost solicitat.

Printre cele mai recente proiecte de televiziune la care a participat a fost și emisiunea „Sunt celebru scoate-mă de aici”, unde a stat timp de două săptămâni în junglă, în Republica Dominicană, după care și-a cerut eliminarea. Astfel că după acel proiect de televiziune se pare că Cornel Palade analizează fiecare ofertă de lucru, în parte, pe care o primește.

„Fac foarte bine. Am spectacole la Teatru Constantin Tănase, unde este bine. De televiziune nu m-am lăsat, nu, nu! În ultima perioadă sunt prezent în emisiuni în calitate de invitat. Cu Țociu lucrez în continuare, avem proiecte și comune dar și separate.

Nu duc lipsă de activitate doar că mi-am dorit eu un program mai lejer în ultimul timp pentru că vreau să stau mai mult cu familia mea. Chiar am refuzat și proiecte unde am fost solicitat pentru că nu mai sunt atât de sprinten ca la douăzeci de ani”, a spus Cornel Palade pentru Click!

Un artist credincios

Cornel Palade ne-a mai spus atât acum cât și în trecut că fără Dumnezeu nu se poate nimic în viață.

„Știi care e secretul fericirii? Să te mulțumești cu puțin! Știi cine îmi face mie programul? Dumnezeu, el îmi spune ce să fac, unde să mă duc. Săptămâna trecută m-am trezit și am zis că vreau să merg la o biserică… cât mă pregăteam, nu am zis nimănui, a fost un gând al meu. Cine crezi că mă sună? Starețul să îmi spună că știe că vin”, ne mărturisea recent Cornel Palade.

Click spune!

Cornel Palade este unul dintre cei mai apreciați actori din România! Acesta s-a născut la Moinești, în Bacău. De mai bine de 20 de ani, pe scenă, artistul formează un cuplu de succes cu Romică Țociu. Cornel Palade este căsătorit cu Iuliana Palade, au un mariaj solid de mai bine de 30 de ani, dar și o fiică, Ada, cu care se mândresc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net