Nadia Comâneci la 61 de ani! Iată cum și-a petrecut campioana ziua de naștere: «Am 39 pe un picior»

Ultima actualizare:

Nadia Comâneci a împlinit pe 12 noiembrie, vârsta de 61 de ani, iar marea campioană a avut parte de un moment fabulos alături de oamenii dragi sufletului ei. Nadia a fost întâmpinată cu o surpriză minunată și în același timp foarte simpatică, care a stârnit amuzamentul fostei gimnaste. 

Nadia Comaneci GettyImages
Nadia Comaneci GettyImages

Nadia Comâneci, cea care va rămâne în istoria Olimpiadelor și în sufletul publicului, ca «zeița de la Montreal», a împlinit 61 de ani, pe 12 noiembrie. Nadia a petrecut această zi specială în compania soțului și a câtorva prieteni apropiați, care au celebrat-o în cadrul unui eveniment restrâns. 

Nadia, deși este o celebritate la nivel mondial, a preferat un cadru intim pentru ziua ei de naștere, alături de oamenii pe care îi îndrăgește. Fosta mare campioană a fost sărbătorită cu o masă plină de gustări ușoare, vin alb dar și câteva sticle de bere. Unul dintre cele mai frumoase momente a fost cel al prezentării tortului, însă prietenii Nadiei au pregătit ceva cu totul neconvențional.

În locul unui tort fabulos, marea campioană a primit patru deserturi imense, ornate cu lumânări aprinse, iar pe una dintre delicatese se afla cifra 39, o aluzie la faptul că Nadia Comâneci nu arată o zi peste 39 de ani. 

Gimnasta a savurat din plin gluma și a izbucnit în hohote de râs, replicând: «39? Poate pe un picior».  

Momentul a fost împărtășit fanilor și pe contul oficial de Instagram, iar postarea a adunat peste 1.600 de aprecieri. De la ziua Nadiei Comâneci nu a lipsit nici un superb buchet de flori. 

Mesajul Nadiei Comâneci la 46 de ani de la primul 10 din istoria Olimpiadei de gimnastică

Anul acesta s-au împlinit 46 de ani de când Nadia Comâneci a obținut prima notă de 10 din istoria jocurilor olimpice. Micuța gimnastă din România reușise o performanță istorică, pentru care nici măcar organizatorii nu erau pregătiți, astfel că pe tabela de marcaj în loc de nota 10 a apărut doar 1.0. 

Cu această ocazie, Nadia a dezvăluit un detaliu inedit despre competițiile de gimnastică din anii '70. 

„În acele vremuri toate exercițiile de la sol erau acompaniate de muzică de pian cântată live.”, a spus Nadia Comâneci pe Instagram. 

Nadia Comâneci și-a folosit succesul și faima pe care le-a dobândit ulterior pentru a se implica în diferite proiecte ce oferă șansa copiilor din medii defavorizate sau celor născuți cu un handicap să își urmeze visul de a face gimnastică. 

Nadia este împlinită și în viața personală, fiind căsătorită de 26 de ani cu Bart Conner, fost olimpic american la gimnastică. Cei doi sunt stabiliți în SUA și împreună au un fiu pe nume Dylan Paul Conner, care este de asemenea pasionat de lumea sportului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net