Naomy, înmormântată în rochie și în sicriu alb! Imagini emoționante de la funeraliile primei femei transgender din România!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Regretata Naomy a fost condusă, luni 13 mai, pe ultimul drum! Prima femeie transgender își doarme somnul de veci la cimitirul Străulești 2. O mulțime de oameni au venit să-și ia „Adio!” de la regretata artistă. 

Sicriu alb și multe coroane de flori pentru regretata Naomy 

Lacrimi de durere și regrete fără margini azi, luni 13 mai, la funeraliile lui Naomy! Prima femeie transgender din România a fost condusă pe ultimul drum de familie, apropiați și prieteni din comunitatea LGBT. 

Corpul neînsuflețit al regretatei Naomy a fost adus în țară încă de vineri seară, din Germania. Repatrierea lui Naomy a costat nu mai puțin de 6000 de euro, bani strânși de două asociații LGBT. 

Duminică, 12 mai, de la ora 18.00, familia, prietenii și apropiații s-au strâns la priveghiul regretatei artiste. Trupul lui Naomy a fost pus într-un sicriu alb, iar la priveghi s-au ascultat piese emoționante în interpretarea ei, printre care și hit-ul “Salcia”, al lui Horia Moculescu. 

Naomy era îmbrăcată în rochie și machiată 

Înmormântarea solistei a avut loc luni (13 mai), dis-de-dimineață, la ora 10, la cimitirul Străulești 2, acolo unde a avut loc cu o seară înainte și priveghiul. 
La locul de veci al regretatei Naomy au fost depuse o mulțime de coroane cu flori, iar sicriul în care a fost înmormântată a fost de culoare albă. Regretata artistă era îmbrăcată în rochie de culoare deschisă și ușor machiată. O mulțime de oameni îndurerați au luat parte la ceremonia funerară, organizată la cimitirul Străulești. 
Am luat parte atât la priveghi, cât și la înmormântarea, care a avut loc creștinește. Slujba a fost oficiată de un preot. Ea a fost numită Naomy, identificându-se cu genul feminin, atât pe cruce, cât și în timpul pomenirii”, a declarat Samyr ( Samy)NST, persoană trans LGBT, pentru Click!
La sfârșitul înmormântării s-au împărțit pachete drept pomană pentru sufletul regretatei Naomy.

image

Naomy s-a stins în Germania, în urma unui AVC

Cântareața transgender Naomy și-a trăit ultimele clipe în comă pe un pat de spital în Dortmund (Germania), dar în cele din urmă a pierdut lupta cu viața, vineri 19 aprilie, la doar 46 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Prietenii și apropiații au depus eforturi uriașe pentru a-i aduce trupul neînsuflețit în România. 

Două asociații care luptă pentru drepturile comunitații LGBT au reușit să strângă cei 6000 de euro necesari repatrierii trupului neînsuflețit al regretatei Naomy, prima femeie transgender din România.

image

Abandonată la trei zile de la naștere, într-un orfelinat

Naomy Moldovan, cunoscută în show-biz sub numele de Naomy, născută ca Florin Moldovan, pe data de 25 aprilie 1977, în Sighișoara, Mureș a fost o cântăreață, compozitoare și actriță transgender de etnie romă.

A avut o copilărie marcată de drame! A fost abandonată de părinți la doar trei zile de la naștere. A locuit într-un orfelinat din Luduș până la vârsta de 15 ani, iar apoi s-a mutat la București, unde a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă.

S-a remarcat în competițiile muzicale, câștigând un număr impresionant de 75 de premii din 103 participări la diverse festivaluri interjudețene și naționale de muzică ușoară din România, performanță recunoscută oficial de Radio România Actualități în anul 1998 prin intermediul lui Titus Andrei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (43) jpg
savuica jpg
madalina ghenea jpg
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
image
actualitate.net
image
actualitate.net