Ne-a părăsit realizatoarea TVR, Ioana Bogdan, una din doamnele televiziunii de odinioară. Ce mesaj dureros a transmis Adrian Enache pentru cea care l-a lansat? „A fost una dintre mămicile…”

Doliu în TVR! S-a stins din viață, la 81 de ani, celebra realizatoare Ioana Bogdan, cea care se ocupa de Revelioanele de până în 1990. Adrian Enache, unul dintre artiștii pe care Ioana Bogdan i-a lansat de-a lungul timpul, a transmis un mesaj dureros de „Adio”, pe rețelele de socializare. 

Ioana Bogdan, una dintre cele mai cunoscute realizatoare de emisiuni din Televiziunea Publică a decedat, miercuri 3 aprilie, la vârsta de 81 de ani, în urma unei intervenții pe cord. 

Ioana Bogdan a fost un brand al Televiziunii Naționale, pentru care a lucrat  timp de aproape patru decenii: a fost reporter, redactor, apoi realizator a zeci de emisiuni în Departamentul Divertisment, redactor-şef și producător delegat. Ulterior, a fost director editorial la TVRMEDIA.

De un profesionalism desăvârșit, Ioana Bogdan a fost realizatoare a celebrelor Magazine, alături de Tudor Vornicu, al emisiunilor Punct-Contrapunct, Meridian, etc., toate fiind emisiuni de divertisment care bucurau și alungau cenușiul din viețile românilor de până în ’89, emisiuni care se doreau a fi nu numai amuzante, ci și cultural-informative. 

S-a aflat o vreme la șefia divertismentului în TVR, a muncit pentru „Cerbul de Aur” din primii ani ai festivalului și până în ultimii de după Revoluție și a fost prezentă la primele organizări ale „Eurovisionului”, scrie mariustuca.ro.

Cele mai frumoase amintiri rămân, însă, tot Revelioanele de până în 1990. Multe dintre momentele realizate în lunga noapte dintre ani, în care ne întâlneam cu Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Ștefan Bănică etc, cu trupa de balet condusă de Cornel Patrichi, cu toți îndrăgiții interpreți de muzică ușoară și populară, erau semnate de realizatoarea Ioana Bogdan.

Mesaje emoționate de „Adio!”: „Ioana Bogdan a fost una dintre <<mămicile>> artistului Adrian Enache”

Mulți dintre artiștii care i-au trecut prin mână de-a lungul vremii cunoscutei realizatoare tv au lăsat mesaje de „Adio”, pe paginile lor de socializare. 

Sunt OAMENI datorită cărora exiști profesional. Ioana Bogdan a fost una dintre <<mămicile>> artistului Adrian Enache. Am lucrat cu doamna Ioana Bogdan, am învățat de la ea, am fost norocos să fac parte din generația artiștilor cu personalitate. Ioana Bogdan va rămâne veșnic în inima mea pentru tot ce mi-a oferit, ca să devin ARTISTUL de azi. Dumnezeu s-o odihnească!”, a fost mesajul trist, postat de Adrian Enache, pe pagina lui de socializare. 

Ne-a părăsit doamna Ioana Bogdan, o personalitate deosebit de importantă a Televiziunii Române. Îi datorez enorm și am colaborat permanent cu domnia sa din 1975. Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine. Dumnezeu să te odihnească-n pace!”, a scris și Nicu Alifantis, pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net