Nepotul lui Joshua Castellano, nuntă mare în club! Enzo de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit religios cu alesa sa, Cristina Ene

Nuntă mare în show-bizz! Vincenzo Aiello, nepotul afaceristului Joshua Castellono și fost concurent la „Chefi la cuțite” (sezonul 9), s-a căsătorit religios duminică, cu iubita lui, frumoasa Cristina Ene. Nunta a avut loc în club, iar invitații au aleși pe sprânceană. Cătălin Botezatu a fost în centrul distracției și a dansat toata noaptea.

De când a cunoscut-o pe frumoasa Cristina Ene, Vincenzo Aiello, cunoscut drept Enzo de la  „Chefi la cuțite”, nu a mai avut ochi pentru altă femeie. Cei doi s-au cununat civil în urmă cu o lună, iar, duminică, pe 26 mai, au făcut și cununia religioasă. 

Cei doi formează un cuplu de peste doi ani, iar duminică au ajuns la altar. Dacă mirele a debarcat la biserică dintr-un bolid de lux, îmbracat la costum negru, elegant, de ginerică, mireasa a arătat superb la slujba de la biserică, unde a afișat o rochie strânsă pe talia perfectă de model, cu un decolteu foarte adânc. Rochia miresei a avut o trenă foarte lungă, din dantelă, care a atras toate privirile. Ca și buchet, Cristina Ene a ales bujori de culoare albă.

 „Sunt emoții, e ceva frumos, foarte frumos. Am avut deja cununia civilă, au fost și acolo emoții, însă eu am ceva spiritual.

Sunt legat cu Dumnezeu foarte mult și nu cred că se compară nimic decât să spun <<Da!>>în fața Lui.

A fost o perioadă stresantă și emoționantă. Au fost multe sentimente ciudate, dar într-un final am ajuns în acest moment, de a spune <<Da!>>. 

Nu știam cum arată rochia Cristinei. Am văzut-o pentru prima oară atunci când a intrat în biserică. Era perfectă! I-am spus că frumoasă”, a declarat Enzo, la ieșirea din biserică, pentru Antena Stars.

Nuntă în club cu invitați din show-biz! Botezatu, Băduleasca și Cazacu au dansat toată noaptea 

După cununia religioasă, Vincenzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano, și mireasa lui au mers la petrecerea de nuntă, care a avut loc într-un club select din Capitală. 

Invitații au fost unul și unul, vedete de calibru din show-bizz, precum designerul Cătălin Botezatu ( bun prieten și colaborator cu Joshua Castellano), Raluca Bădulescu, Cuza, Deea Maxer, Jo Ioana, Anca Dinicu, Larisa Iordache, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță.

Tortul de nuntă a fost unul spectaculos și a avut 7 etaje, iar atmosfera la petrecerea, care a durat până în zori, a fost întreținută de Bella Santiago și Antonio Fabrizio. 

Enzo deține în prezent un restaurant din București și este nepotul afaceristului italian Joshua Castellano. Cristina Ene este o fostă jucătoare de tenis, care a făcut performanță în domeniu. Frumoasă brunetă este cu 5 ani mai mică decât soțul ei și în prezent este antrenoare de fitness.

Enzo a avut în trecut și o scurtă poveste de iubire cu Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Cei doi au bifat, însă, doar câteva luni de relație. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net