Un fost concurent de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit! Giani Kiriță și Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, au fost prezenți la eveniment

Un fost concurent „Chefi la cuțite” a trăit vineri, 26 aprilie, cea mai frumoasă zi din viața lui. Vincenzo Aiello, cunoscutul Enzo de la emiusiunea culinară, s-a căsătorit civil cu logodnica lui, Cristina Ene. La eveniment au participat și Giani Kiriță și Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei. De asemenea, Enzo și noua sa soție se vor căsători și religios, în luna mai.

Enzo de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit / foto: colaj Instagram
Enzo de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit / foto: colaj Instagram

Vincenzo Aiello, Enzo de la „Chefi la cuțite”, s-a căsătorit civil cu logodnica sa, Cristina Ene. Cei doi sunt împreună de doi ani, iar fostul concurent din show-ul culinar a decis să facă pasul cel mare și să o ceară pe aleasa inimii de soție după câteva luni de relație.

Pentru cel mai important eveniment din viața lor, Enzo și Cristina au fost îmbrăcați în alb, ea a optat pentru o rochie albă, mulată pe corp și cu volan în partea de jos, iar el a îmbrăcat o ținută casual formată din pantaloni și cămașă. De asemenea, la eveniment au participat nume mari din showbiz, precum Giani Kiriță și Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei.

Se vor căsători religios în luna mai

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite”, în prezent patronul unui restaurant de lux din București, și soția lui așteaptă cu nerăbdare luna mai, căci se vor căsători în acest an și religios, iar evenimentul va fi unul grandios, unde vor participa o mulțime de nume importante în showbiz-ul românesc.

Partenera lui Enzo este o fostă tenismenă. Aceasta a iubit sportul și a reușit să facă performanță în acest domeniu. Este cu 5 ani mai mică decât el și în prezent lucrează ca antrenoare personală. Cei doi se iubesc și se sprijină necondiționat.

Bucătarul, pe numele său complet Vincenzo Aiello, a  avut o relație timp de aproximativ 7 luni cu fosta soție a lui Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, Antonia Ștefănescu. Deși nu a avut un final fericit, el este acum un bărbat împlinit și treăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenera sa de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net