Andreea Mantea, apel umanitar emoționant pentru refugiații din Ucraina. Vedetele care au venit în ajutorul sinistraților

Ultima actualizare:

Andreea Mantea s-a alăturat pesonalităților din România precum Codin Maticiuc sau Dana Rogoz și a lansat un apel umanitar în scopul strângerii de ajutoare pentru refugiații din Ucraina. 

image

Războiul declanșat de președintele rus Vladimir Putin împotriva Ucrainei a generat o serie de tragedii pentru poporul ucrainean, iar românii nu au rămas indiferenți la strigătul de ajutor al sinistraților, care au trecut granița pentru a se adăposti din calea trupelor rusești. 

Mai multe personalități din România, printre care Codin Maticiuc, Gigi Becali, sau Ștefan Mandachi au reacționat foarte prompt față de drama refugiaților ucrainieni și le-au pus la dispoziție locuri de cazare și alimente. 

Vedete precum Dana Rogoz sau Tudor Chirilă s-au manifestat public împotriva războiului din Ucraina și au postat pe paginile de socializare diferite adrese cu locuri unde românii pot face donații pentru ajutorarea sinistraților. 

Andreea Mantea a decis să răspundă în fața dramei prin care trec ucrainienii de la granițelele României, cu un apel umanitar ce are drept scop strângerea de ajutoare. 

Prezentatoarea a fost impresionată de inițiativa unui preot din Iași care a ales să strângă pachete pentru sinistrații care s-au refugiat în oraș. Andreea Mantea a oferit urmăritorilor de pe Instagram adresa parohiei preotului Bogdan, unde se pot aduce un mic ajutor pentru oamenii care au pierdut totul din cauza războiului. 

Andreea Mantea a dezvăluit că alături de prietenii ei și alte cunoștințe au pregătit mai multe pachete pentru a le oferi sinitraților. 

,,De azi dimineață, alături de câțiva prieteni și alături de câteva cunoștințe, încercăm să strângem ce credem noi că este necesar pentru vecinii noștri din Ucraina, pentru rufugiați. Facem pachete cu ce considerăm noi că au nevoie și din ceea ce vedem la televizor și din ce ne mai spun ce-i pe care îi avem acolo, mai aproape. Strângem pături, perne, geci, strângem căciuli și, în special, pentru mămicile cu copii, lapte praf, scutece, produse de îngrijire.

Las aici acest mesaj pentru că nu se știe niciodată cum din puținul fiecăruia se poate strânge ceva foarte necesar pentru acești oameni. Sunt oameni nevinovați, extrem de speriați, care chiar au nevoie de ajutor. Atât cât puteți, dacă vreți, eu o să vă las o adresă de la parohia unui preot, preotul Bogdan de lângă Iași. Strada Codrilor, nr. 253, sat Hlincea, comuna Ciurea, județul Iași, preot Mihalachi Bogdan Iulian, 0765485358.

Acolo se strâng toate pachetele și ulterior vom merge să le împărțim. Dacă vreți, nu vă cer, dacă simțiți să faceți asta, de ce nu? Din puținul fiecăruia dintre noi o să se strângă foarte multe lucruri. Dar din dar se face Rai. Din inimă, suntem alături de cei refugiați. Sunt nevinovați, speriați și au nevoie de orice fel de ajutor”, a spus Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Codin Maticiuc, Gigi Becali și Ștefan Mandachi au oferit locuri de cazare refugiaților

Codin Maticiuc a dezvăluit ieri că prin intermediul fundației sale Metropolis a oferit spațiu de cazare și mâncare unei familii de ucrainieni formate din trei femeie și trei copii. 

George Becali a fost extrem de impresionat de tragedia poprului ucrainean și a pus la dispoziția refugiaților hotelurile din Galați pe care le deține. De asemenea afaceristul a trimis mai multe camioane la granița cu România pentru a aduce 400 de refugiați la baza FCSB pentru cazare.

Ștefan Mandachi a pus la dispoziția refugiaților mai multe camere de hotel deținute de tatăl său. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net