Cornelia Rednic, în suferință pentru Ucraina

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Cornelia Rednic este îngrijorată de situația din Ucraina. Trecea des granița la prieteni și la cunoscuți, dar și pentru cei cărora le cântau. Ultima dată, artista și soțul ei, Lupu Rednic au fost în Ucraina în urmă cu două săptămâni și au simțit frica din rândul oamenilor. 

Cornelia Rednic a comentat situația din Ucraina
Cornelia Rednic a comentat situația din Ucraina

Cornelia Rednic, în suferință pentru Ucraina

Cornelia și Lupu Rednic au cântat de multe ori în Ucraina, în special pentru românii care locuiesc acolo. Cei doi soți maramureșeni la origine, au trecut granița de multe ori în ultima vreme, pentru a-și vizita prietenii și rudele.

Ultima dată au fost acum două săptămâni când au simțit o teamă în rândul acestora, ca nu cumva să se întâmple ceva rău. Însă, interpreta de muzică populară spune că aceștia s-au bucurat să îi revadă de fiecare dată și își umpleau sufletul cu gânduri bune.

„Acolo în zonă la noi nu e așa ca la Siret. Am vorbit cu ei... Mulți au plecat. Unii au venit în România alții au plecat în Cehia, Polonia... Mulți dintre cunoscuții noștri au rude în Maramureș și au venit la ei. Eu sunt foarte tristă pentru ceea ce se întâmplă. Să lași tot și să pleci... Femei cu copii... Foarte greu! ", a declarat pentru Click!, interpreta de muzică populară.

Cornelia și Lupu Rednic alcătuiesc de ani de zile un cuplu de succes pe scenă. Sunt căsătoriți de aproape 30 de ani. Cum au rezistat atât de mult timp, deși alții divorțează după doar câțiva ani, ei bine, ne spune chiar cântăreața de muzică populară.

„Important este să îl tolerezi pe cel de lângă tine. Lumea ne zice că noi avem o relație perfectă de atâția ani căsătoriți. Care este secretul? Nu există niciun secret. Important este să îl tolerezi pe cel de lângă tine şi să-l respecți. Pentru că fiecare avem părți bune şi părți mai puţin bune.", spune Cornelia Rednic. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net