Cornelia Rednic, specialistă în deserturi. Rețeta prăjiturii de post cu mere și morcovi

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu măr și morcov, rețeta Corneliei RednicFoto: captură video
Prăjitură cu măr și morcov, rețeta Corneliei RednicFoto: captură video

Cornelia Rednic (45 ani) şi-a înnebunit fanii cu deserturile ei, pe care le postează pe canalul Bucuriile Corneliei.

Una dintre reţetele ei preferate este prăjitura cu morcov şi măr.Ingredientele de care ai nevoie sunt: 1 cană mare de morcov ras, 1 cană mere rase, 1 cană zahăr, 1 cană ulei, zeama şi coaja de la o portocală şi/sau lămâie, 3 căni de făină, 200 g fructe uscate, 200 g nucă prăjită sfărâmată, 1 praf de copt, 1 lingură rasă de scorţişoară şi puţină nucă întreagă pentru ornat.

Se amestecă zahărul cu uleiul, apoi se pune mărul şi morcovul, puţin praf de copt, fructele uscate, făina şi celelalte ingrediente. „Zahăr mai puţin, pentru că fructele uscate sunt dulci. Ca fructe uscate puteţi pune orice vă place, dar eu am folosit stafide şi merişoare”, spune artista de muzică populară.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net