Nicușor de la Brăila a murit la 42 de ani. Ar fi ingerat o substanță periculoasă

Nicușor de la Brăila, celebrul personaj care a devenit cunoscut după emisiunea „În Puii Mei”, a murit în această dimineață în mod suspect după ce ar fi ingerat o substanță periculoasă. Mulți dintre fanii care l-au îndrăgit pe cel care a inspirat personajul, au reacționat imediat.

A murit Nicușor de la Brăila
A murit Nicușor de la Brăila

A murit Nicușor de la Brăila

Nicolae Stângă, cunoscut drept „Nicușor de la Piața Mare” a murit, marți, 19 septembrie, la vârsta de doar 42 de ani. Bărbatul a fost internat în stare critică la Spitalul Județean de Urgență potrivit debraila.ro.  Nicușor a murit după ce a fost internat la Terapie Intensivă întrucât ar fi băut o substanță toxică, medicii au făcut tot ce au putut să îi salveze viața, însă fără succes. Momentan însă nu se cunoaște ce fel de lichid a îngerat bărbatul.

Acum urmează să fie efectuată necropsia care va stabili cauza morții. Bărbatul va fi înmormântat cu ajutorul administrației locale, adică Direcția de Asistență Socială.

În mediul online fanii au reacționat imediat și și-au exprimat regretul față de pierderea celui care a inspirat personajul îndrăgit interpretat de Vlad Drăgulin la „În Puii Mei”. De un timp nu se mai știa ce face Nicușor, însă în ultima perioadă acesta spunea că s-a angajat și muncește mult, după o perioadă în care a fost bolnav. Ultimul clip postat cu el a fost chiar cu două zile în urmă. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, „Dumnezeu să îl ierte.”, „RIP, o legendă.”, „Dumnezeul să-l ierte...o legendă subapreciată.”, au spus fanii.

Pe Instagram fanii lui Bendeac au încercat să-l anunțe în comentariile de la ultima sa postare, însă actorul nu pare să fi aflat momentan de această veste tristă. Se pare că momentan nici Vlad Drăgulin nu ar fi aflat. 

Bărbatul a ajuns în atenția lui Bendeac care l-a transformat într-un personaj după ce, în 2010, au fost postate mai multe clipuri cu el pe YouTube care au ajuns virale. Bărbatul avea obiceiul de a cerși în Piața Marea din Brăila, și de multe ori, pentru doar 5 lei, îi lasă pe trecători să îl flmeze spre amuzamentul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net