Nimeni nu se aștepta! Cine este și cu ce se ocupă mama Danei Budeanu

Dana Budeanu și-a conturat o imagine destul de dură și asumată în ultimii ani, încă din momentul în care a devenit virală cu pamfletele „Amețitele și Mafioții”. În ciuda faptului că mereu are păreri argumentate și taie în carne vie când vede o nedreptate, a ales dintotdeauna să își țină viața personală cât mai ferită de ochii curioșilor. Însă, despre părinții săi, știm sigur că Dana îi adoră și are o relație minunată cu ei. Iată ce profesie are mama vedetei!

Cine este mama Danei Budeanu
Cine este mama Danei Budeanu

Cine este mama Danei Budeanu

Părinții Danei Budeanu sunt Lucreția și Adrian Guțilă. Despre tatăl vedetei s-a spus că a dat mită la un moment dat, iar despre mama ei s-a scris că nu ar fi prea încântată de ideile promovate de Dana. Totuși, iată că în rarele ocazii în care designerul a vorbit despre părinții săi, aceasta a avut de spus numai de bine. Mai mult, la un moment dat, chiar a și pus niște poze vechi cu mama sa, de când era la școală. 

Vedeta a mărturisit că părinții săi s-au confruntat cu discriminarea, dar au reușit să o crească într-o iubire fantastică.

„Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost discriminați EXTREM, pentru ca aveau «dosar prost»… am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, cărora nu m-am plâns o dată şi cărora le am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că aşa mi-au spus mie bunu şi buni, care-s pentru mine şi pentru ele nişte SFINŢI…” a scris Dana Budeanu, pe contul ei de Facebook.

Ce profesie are mama Danei Budeanu

Cât despre mama sa, în mod special, Dana a scris, la un moment dat, pe Instagram, câteva declarații absolut emoționante: „Mama mea când avea doar 5 ani… și azi îmi doresc doar să reușesc să fiu ca ea în fiecare zi… mama mea este un înger pe Pământ… tot ceea ce mi-a povestit și tot ceea ce m-a învățat, puteți citi de astăzi exclusiv pe Verdict App Dana Budeanu”,a scris Dana Budeanu pe Instagram, acum ceva timp.

Totuși, cine este femeia căreia îi datorează atât de multe? Ei bine, Lucreția Guțilă este arhitect de profesie și se pare că a reușit să îi transmită Danei toate convingerile și învățăturile sale de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net