Marina Almășan a lansat cartea despre viața lui Victor Socaciu

Pe 5 mai, o dată specială pentru Marina Almăşan (59 de ani), vedeta TVR 2 şi-a lansat cartea de amintiri „Ceasul iubirii... cei 16 ani alături de Victor Socaciu”, printr-un eveniment special, ce te ducea cu gândul la „Ceaiul de la ora 5”, celebra emisiune care le-a unit pe cele două vedete cândva.

cub marina almasan png

O întâlnirea gândită între prieteni, ce părea mai degrabă un show TV, cu desfăşurător şi invitaţi speciali, cu momente de muzică şi de amintiri proiectate pe un ecran la locul evenimentului, așa a arătat lansarea cărții Marinei Almășan. 

Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Mihai Alexandru, Cristiana Bota, Gheorghe Turada, Eugen Cristea şi Cristina Deleanu, Octavian Ursulescu, foşti şi actuali colegi au ţinut să fie prezenţi la eveniment. Cartea costă 30 de lei şi i-a fost dedicată lui Victoraş, fiul solistului Victor Socaciu, cel care duce numele mai departe. 

Vedeta TV a ţinut să sublinieze un aspect important: înainte de a face această lansare a dat cartea unor prieteni să o citească, pentru a nu fi dată în judecată de „văduve negre”, supărate de dezvăluirile făcute. Cât despre ceasul de pe coperta cărţii, şi acesta are o poveste special, fiind primit de la Victor Socaciu. 

Cartea scrisă de  Marina Almășan  s-a vândut foarte  bine la evenimentul  de lansare
Cartea scrisă de Marina Almășan s-a vândut foarte bine la evenimentul de lansare

Cartea are 46 de capitole

Cei care vor citi cel 46 de capitole dar şi declaraţii de la prietenii folkistului vor lăcrima cu gândul la piesele lansate în timp de către Victor Socaciu. Şi există multe poveşti în acest volum despre care nu ştiaţi. Însă le puteţi afla citind „Ceasul iubirii....”, o dovadă de iubire dincolo de moarte ce te duce cu gândul la altă poveste de iubire, cea dintre Anca Pandrea şi Iurie Darie. Dar, spre deosebire de ei, Marina şi Victor Socaciu au divorţat în 2012 şi fiecare şi-a continuat viaţa. 

Îi mulţumesc lui Georgică pentru îndemnul pe care mi l-a dat în această iarnă, la câteva zile după ce fiul meu îşi condusese tatăl pe ultimul drum şi mai ales îi mulţumesc pentru stoicismul cu care a rezistat, în timp ce eu vărsam lacrimi pe tastatură, scriind despre iubirea pe care mi-o dăruise un om care îi pricinuise 10 ani de coşmar, petrecuţi în hăţişul justiţiei române. Nu voi înceta să evoc povestea pe care am trăit-o alături de Victor sau să riposez, atunci când neaveniţii o împroaşcă cu noroi. Sper că ceea ce va veni în viaţa mea, de aici înainte, să fie la fel de frumos, precum primii 14 din cei 16 petrecuţi alături de Victor. De ultimii doi mi-e greu să-mi amintesc. Citiţi-mi cartea, veţi află lucruri vesele şi triste, asemeni celor din vieţile voastre. Şi veţi afla şi faptul că iubirea nu învinge întotdeauna. Dar nu moare niciodată”, a scris Marina pe pagină ei de Facebook.

Cei doi au avut  o căsnicie de  16 ani și o  frumoasă  prietenie
Cei doi au avut o căsnicie de 16 ani și o frumoasă prietenie

Una dintre cele mai Iubite vedete TVR

Vedetă TVR2, fosta elevă a lui Mihai Tatulici, a fost și ea realizatoarea unor emisiuni de succes precum „Veniți cu noi pe programul 2”, „Arca Marinei”, „Ceaiul de la ora 5” sau „Femei de 10, bărbați de 10”. Vedeta are și un blog pe care scrie și e una dintre cele mai cunoscute și vechi vedete TVR.

Victor Socaciu a murit anul trecut

image

Victor Socaciu a fost muzician, compozitor, realizator şi producător de emisiuni tv, unul dintre cei mai apreciaţi folkişti din România.

S-a născut la 14 ianuarie 1953, la Braşov, a absolvit Liceul de Matematică-Fizică nr. 1 din Braşov, iar în 1969 a urmat cursurile de chitară clasică la Şcoala Populară de Artă din Braşov. În 1978 a absolvit Facultatea de Electromecanică din Universitatea Braşov, cu diplomă de inginer.

Victor Socaciu şi-a petrecut ultimele şapte săptămâni din viaţă în spital. Artistul a suferit în trecut un transplant de rinichi şi avea mai multe probleme de sănătate, iar în aprilie fusese diagnosticat cu Covid. S-a stins pe 27 decembrie 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net