Marina Alm─â╚Öan a lansat cartea despre via╚Ťa lui Victor Socaciu

Pe 5 mai, o dat─â special─â pentru Marina Alm─â┼čan (59 de ani), vedeta TVR 2 ┼či-a lansat cartea de amintiri ÔÇ×Ceasul iubirii... cei 16 ani al─âturi de Victor SocaciuÔÇŁ, printr-un eveniment special, ce te ducea cu g├óndul la ÔÇ×Ceaiul de la ora 5ÔÇŁ, celebra emisiune care le-a unit pe cele dou─â vedete c├óndva.

cub marina almasan png

O ├«nt├ólnirea g├óndit─â ├«ntre prieteni, ce p─ârea mai degrab─â un show TV, cu desf─â┼čur─âtor ┼či invita┼úi speciali, cu momente de muzic─â ┼či de amintiri proiectate pe un ecran la locul evenimentului, a╚Öa a ar─âtat lansarea c─âr╚Ťii Marinei Alm─â╚Öan. 

Vasile Muraru ┼či Valentina F─âtu, Mihai Alexandru, Cristiana Bota, Gheorghe Turada, Eugen Cristea ┼či Cristina Deleanu, Octavian Ursulescu, fo┼čti ┼či actuali colegi au ┼úinut s─â fie prezen┼úi la eveniment. Cartea cost─â 30 de lei ┼či i-a fost dedicat─â lui Victora┼č, fiul solistului Victor Socaciu, cel care duce numele mai departe. 

Vedeta TV a ┼úinut s─â sublinieze un aspect important: ├«nainte de a face aceast─â lansare a dat cartea unor prieteni s─â o citeasc─â, pentru a nu fi dat─â ├«n judecat─â de ÔÇ×v─âduve negreÔÇŁ, sup─ârate de dezv─âluirile f─âcute. C├ót despre ceasul de pe coperta c─âr┼úii, ┼či acesta are o poveste special, fiind primit de la Victor Socaciu. 

image
Cartea scrisă de Marina Almășan s-a vândut foarte bine la evenimentul de lansare

Cartea are 46 de capitole

Cei care vor citi cel 46 de capitole dar ┼či declara┼úii de la prietenii folkistului vor l─âcrima cu g├óndul la piesele lansate ├«n timp de c─âtre Victor Socaciu. ┼×i exist─â multe pove┼čti ├«n acest volum despre care nu ┼čtia┼úi. ├Äns─â le pute┼úi afla citind ÔÇ×Ceasul iubirii....ÔÇŁ, o dovad─â de iubire dincolo de moarte ce te duce cu g├óndul la alt─â poveste de iubire, cea dintre Anca Pandrea ┼či Iurie Darie. Dar, spre deosebire de ei, Marina ┼či Victor Socaciu au divor┼úat ├«n 2012 ┼či fiecare ┼či-a continuat via┼úa. 

ÔÇ×├Äi mul┼úumesc lui Georgic─â pentru ├«ndemnul pe care mi l-a dat ├«n aceast─â iarn─â, la c├óteva zile dup─â ce fiul meu ├«┼či condusese tat─âl pe ultimul drum ┼či mai ales ├«i mul┼úumesc pentru stoicismul cu care a rezistat, ├«n timp ce eu v─ârsam lacrimi pe tastatur─â, scriind despre iubirea pe care mi-o d─âruise un om care ├«i pricinuise 10 ani de co┼čmar, petrecu┼úi ├«n h─â┼úi┼čul justi┼úiei rom├óne. Nu voi ├«nceta s─â evoc povestea pe care am tr─âit-o al─âturi de Victor sau s─â riposez, atunci c├ónd neaveni┼úii o ├«mproa┼čc─â cu noroi. Sper c─â ceea ce va veni ├«n via┼úa mea, de aici ├«nainte, s─â fie la fel de frumos, precum primii 14 din cei 16 petrecu┼úi al─âturi de Victor. De ultimii doi mi-e greu s─â-mi amintesc. Citi┼úi-mi cartea, ve┼úi afl─â lucruri vesele ┼či triste, asemeni celor din vie┼úile voastre. ┼×i ve┼úi afla ┼či faptul c─â iubirea nu ├«nvinge ├«ntotdeauna. Dar nu moare niciodat─âÔÇŁ, a scris Marina pe pagin─â ei de Facebook.

image
Cei doi au avut o căsnicie de 16 ani și o frumoasă prietenie

Una dintre cele mai Iubite vedete TVR

Vedet─â TVR2, fosta elev─â a lui Mihai Tatulici, a fost ╚Öi ea realizatoarea unor emisiuni de succes precum ÔÇ×Veni╚Ťi cu noi pe programul 2ÔÇŁ, ÔÇ×Arca MarineiÔÇŁ, ÔÇ×Ceaiul de la ora 5ÔÇŁ sau ÔÇ×Femei de 10, b─ârba╚Ťi de 10ÔÇŁ. Vedeta are ╚Öi un blog pe care scrie ╚Öi e una dintre cele mai cunoscute ╚Öi vechi vedete TVR.

Victor Socaciu a murit anul trecut

image

Victor Socaciu a fost muzician, compozitor, realizator ┼či produc─âtor de emisiuni tv, unul dintre cei mai aprecia┼úi folki┼čti din Rom├ónia.

S-a n─âscut la 14 ianuarie 1953, la Bra┼čov, a absolvit Liceul de Matematic─â-Fizic─â nr. 1 din Bra┼čov, iar ├«n 1969 a urmat cursurile de chitar─â clasic─â la ┼×coala Popular─â de Art─â din Bra┼čov. ├Än 1978 a absolvit Facultatea de Electromecanic─â din Universitatea Bra┼čov, cu diplom─â de inginer.

Victor Socaciu ┼či-a petrecut ultimele ┼čapte s─âpt─âm├óni din via┼ú─â ├«n spital. Artistul a suferit ├«n trecut un transplant de rinichi ┼či avea mai multe probleme de s─ân─âtate, iar ├«n aprilie fusese diagnosticat cu Covid. S-a stins pe 27 decembrie 2021.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
image png
carmen tanase jpeg